Az orosz és ukrán nyugdíjasoknak adott magyar közpénzt osztaná szét a párt. A Demokratikus Koalíció szerint lenne forrás arra, hogy többet kapjanak a nyugdíjasok, ha a kormány felmondaná azt az egyezményt, amely alapján ukrán és orosz nyugdíjasok kaphatnak magyar közpénzt, és az így megtakarított összeget a magyar nyugdíjasokra fordítaná - mondta Varju László, a párt alelnöke szombati sajtótájékoztatóján, . A DK tehát felszólítja a kormányt, hogy azonnal mondja fel a még a Kádár-rendszerben létrejött területi egyezményt az Orosz Föderációval és Ukrajnával. Varju László szerint ez évente 10 milliárd forintot meghaladó összeget jelent, amelyet ha a magyar nyugdíjasok számára juttatnának, az a nyugdíjjal rendelkezőknek lényeges támogatást jelentene. A nyugdíjasoknak többletjuttatásként szánt 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványról úgy vélekedett, hogy a kormány ennek a többszörösét is kifizethetné, ha erre időt és energiát szánna. Arról is beszélt: felháborítónak és...

Forrás: vs.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Már megszokott, hogy a dk ötletbörzézik, persze minden megfontolás, ész nélkül.
Semmi új a nap és dk alatt.

Azért milyen boldogan, fotelben hátradőlve kárörvendően maszturbálnátok, hogy a fidesz milyen eu-s szarba kerülne egy ilyen szerződés egyoldalú felrúgása esetén.
Az teccccene igaz?!?!?!
Undorító tetük vagytok, akik más farkával csalánoznának, józan ész és lelkiismeret nélkül.
Szókrakész
Csak lázítani, felbújtani embereket nemzeteket egymásnak ugrasztani tudtok.
A magyar nyugdíjasokat hergelitek, hogy azért nem kapnak, mert az ukrán...nyugdíjasok...

Nem!

A magyar nyugdíjasok azért nem kapnak többet, mert ti libsikomcsik szétbaxtátok az országot, elloptátok, elprivatizáltátok az állami vagyont, majdnem csődöltettétek az országot, ...
És az un. volt "ellenzéketek", ma már a hóhérotok, a fidesz detto ezt teszi!!!
CsipkeRózsa
Szókrakész,

nagyon aktív vagy a témában.
Azt vedd észre előbb, hogy az Orbán kormány ötletelve kormányoz, ez a nagy baj.
Az Orbán kormány által felvett hitelek kétszer akkora kamattal kerülnek visszafizetésre, mint az elődeik által felvett hitelek.
Azt is vedd észre, hogy az Orbán kormány fordítja egymás ellen az embereket, ők a kirekesztők.
A lopásokról ne is beszélj, mert Orbánék lopása már rablásnak mondható, óriási mértékű, és pofátlanul csinálják. Törvényekkel biztosítják, hogy simán menjen.
Veleda
A magyar nyugdíjasoknak kiosztott utalványok értéke 20 milliád forint, az ukránoké 10 milliárd. Akkor hány ukrán nyugdíjas részesül gyors segélyben.?Másfél millió?
Ne pazaroljunk kérem szépen, vagy tessék már megszüntetni azt az egyezményt.
emerencia
@CsipkeRózsa: Attól félek, hogy erre a hírre még többen fognak élni vele, még több pénz megy el, mi pedig öregen, betegen húzhatjuk az igát végkimerülésig mert bűnös módon ide születtünk. :-((((((((((
Manhattan
@Szókrakész: Ugyan dehogy! így szerzi és egészíti ki bölcs vezérünk a szavazó táborát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.