Az RMDSZ szerint diszkrimináció, hogy a minisztérium nem terjesztette fel az ünnepet a világörökségre. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Semjén már korábban odacsapott volna a románoknak Érthetetlen Szijjártó tiltása a románok szerint Botrány lett a romániai magyar párt plakátjaiból A román kulturális minisztérium diszkriminálja az országban élő magyar kisebbséget, ezért nem kerülhetett fel a csíksomlyói búcsú az UNESCO világörökségi listájára – idézi az amerikai AP hírügynökség a Romániai Magyarok Demokratikus Szövetségének (RMDSZ) elnökét, Hegedűs Csillát. Az RMDSZ szerint diszkrimináció, hogy a minisztérium nem terjesztette fel az ünnepet a világörökségre.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Lassan (?) kezdenek beerni az agyatlan gunarnyaku kulugyer baromsagai: itt az elso komoly reakcio arra a tiltasra, miszerint szijjaspetya megtiltotta magyar politikusoknak a romaniai nemzeti unnepeken valo reszvetelt.

Ha valaki hulye, az haljon meg...:o((
nezelodo
@karma1: Azért még nincs nagy baj, mert még nem üzent hadat a vezér, csak a korrupció elleni szervezetből lépett ki, a fene tudja miért? Pedig legalább elmatathattak volna ott is a tiszta kezükkel! Esetleg kinevezhette volna naaagy vezetőnek oda a trafikos Lázárt, meg a Lőrikét, az Endyvel együtt. Utánpótlás is akad bőven Rogántól az L. Sajmonig.
karma1
@nezelodo: Szerintem meg jatszik a haduzenet gondolataval... Elvegre mibe kerul az neki?
nezelodo
@karma1: Az érdekes lenne a NATO tagsággal, a békeidőben fogyatkozó légierőnkkel, meg az operetthadseregünkkel...
karma1
@nezelodo: Dragam, ha a mi nagyeszu (sundisznocskank) Gazdaallatunk kiadja a parancsot, hogy haduzenet, akkor a stromanok es persze simicsko eloszor nyakig osszefossak magukat, de utana megoldjak a parancsot, attol Te ne tarts...:o))))
Latod, meghirdette a hatarvadaszok toborzasat, egy hatarvadasz egyseg letesiteset, es azonnal nem kegyelmeztek a 8 honapos terhes kismamanak sem... Az mar mas kerdes, hogy nyerni is akarnanak egy ilyen haduzenet utan, vagy csak kirandulnanak.
Azzal egyutt a Vasgarda nem szarozna, ha a mi letamadasunkrol lenne szo, mert a haderejukhoz a mely utalatuk is kellokeppen adott...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.