A KDNP szerint van rá remény, hogy több ország közösen lépjen fel a keresztényüldözések ellen. Harrach Péter a KDNP frakcióvezetője minderről azt követően beszélt, hogy a parlament kedden 175 igen, 1 nem, 3 tartózkodó szavazattal határozatot fogadott el annak érdekében, hogy a világszerte tapasztalható keresztényüldözésekre felhívja a figyelmet. Harrach Péter azt mondta, hogy jelenleg a legsúlyosabb emberi jogi sérelem a közel-keleti és afrikai keresztényeket éri.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"KDNP: Nyolcvan országban üldözik a keresztényeket"
Sajnos titeket nem üldöznek.
Pedig volna rá igény.
grincss
@Szeparepa2: Igazad van, a legnagyobb tömeggyilkos a Keresztény Egyház!
A többiek "kismiskák" hozzájuk képest!
Rohadt, tetű, pedofil banda!
cs.n.
Még ő beszél vallásszabadságról, meg emberi jogokról. Mikor a brancsuk meg pl. muszlimok ellen uszít. Mikor a brancsuk kormányának külügyminisztere azt mondta a minap: "Ki kell mondnani, hogy Európa keresztény", akkor hol itt a vallásszabadság? Ahogy a "klasszikus" megénekelte: "Lófaszt kapjon Harrach Péter, ne pedig több fényt". Errű ennyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.