A Facebookon is kért segítséget a hazajutáshoz az a magyar nő, aki elmondása szerint volt férje miatt kénytelen nyomorban tengődni négy gyermekével az Egyesült Arab Emírségekben. Eddig az abu-dzabi konzuli szolgálat és Székely László ombudsman sem tudott segíteni neki – derül ki a Délmagyarországból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Sajnos itthon is beleesünk abba a hibába, hogy nem az "igazival" kötünk házasságot... és az is bőven előfordul, hogy ebből nincs "kiut", pedig itthon vannak rokonaink, támogatóink, sőt erre hivatott szervezetek is. Nem véletlenül van a családon belüli erőszak időről-időre napirenden. Ebben az esetben is a legnagyobb veszélynek a gyerekek vannak kitéve, akik nem tehetnek semmiről sem. Talán egy "éles gyakorlatként" a TEK tehetne valamit... nem tudom... Én sajnálom a magára maradt nőt (gyerekeivel együtt!), akinek az egyetlen "büne", hogy hozzáment egy más országba valóhoz és aki egész életén át hordozza ezt a lelkében, még akkor is, ha jobbra fordulna a sorsa.:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@offside: Mitől is lenne rihe? Hogy férjhez ment és gyerekei vannak és nem sikerült a házassága? Hány ilyen magyar rihe is élhet idehaza? Anyád vajon nincs közte?
36
Tóásó Elődöt kihozták Bolíviából. Hozzák ki őt is.

Persze, Bolívia katolikus ország. Az Emírségek pedig...háát. MUSZLIM!
Peller Anikó
@anyázó nyomott: "a szexuális erőszakoló Kiss úszókapitány?" Megdugott? Vigyázhattál volna magadra időben. Ha meg jólesett akkor miről beszélsz?

Úgy tűnik neked nem felel meg a fehéregérekből elég, miért nem adsz fel hirdetést, dubajba mennék ha vinnének jeligére a hirdetőbe?
elnyomott
@Peller Anikó: Próbálj néha a fejeddel is gondolkozni, ne csak az altesteddel. Meglátod, meglepő dolgokra juthatsz.
Házas, több gyerekes magyar anyát alázol, te vagy a csimpánz módon anyázó!
F_Viktor
@1magyar: Irod:
"De nálunk elítélik a vakkomondor féléket..."

Ki iteli el? Birosag nem, de meg a szuk kornyezete sem, mikor ujra polgarmesterre valasztottak.
Part-tarsait is erdemes megemliteni, akik foggal korommel vedtek az orszag hazaban.
eszegfu
@varrólány: tegnap 15:00 Én sem gondolom, hogy más ország törvényeit mi megváltoztathatjuk, sőt én még abban sem bizom, hogy "emberségből" visszaengedik... hiszen már volt repülőjegyük, csak a volt férj valami adóssággal terheltette meg a nőt, igy a rep.térről forditották vissza őket. Már nem emlékszem pontosan a történetre, de évekkel ezelőtt egy magyar nő a gyerekét (magyar okmányokkal) valósággal "elrabolva" hozta haza valamilyen szervezet segitségével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.