A csúcstechnológiák terén is egyre több félnivalónk van a kínai konkurenciától, Magyarország a legkiszolgáltatottabb országok között van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Felteve hogy Kina nem dol romba elobb.
wagabund
Aki nem járt Kínában, csak a Kőbányi úti kínai dzsumbujban, az persze hogy jót nevet...

De ha megengedheti magának, hogy pár hétre csak turistaként szétnézzen, az csak áll, és néz...a döbbenettől...Kína tányérján ott van már az unijó, melyet egészben fog megenni...Nem belső-Mongóliát kell mércének venni..

a technikai fejlettségük elképesztő...legyen az Maglev, marsjáró, űrbázis, drón, fegyver, telefon, szórakoztató elektronika, na és a számítástechnika...ezeket üzemeltetni is kell, de ezt is megoldották. 180-as IQ-ra harminc millió embert becsülnek, 150 -es IQ felett száz milliót mutatott ki az akadémia...az ötven IQ körülieket most nem sorolom név szerint
kamazuka
jaaaaj már megint ez a nép hülyítés!
Fájdalom szigetek?
wagabund
egy legenda, ami amúgy rémálom...
magyar borászok jártak Kínában... büszkén mutogatták a remekműveiket...az egyik kínai borkereskedőnek meg is tetszett egy fínom vörösbor, az ára is kedvező volt...
-nos, ebből kérnék egymillió palackot...
-rendben, hány részletben szállíthatom, és mikor? ugyanis még palackoznom kell, de megoldom..
-hány részletben? nekem naponta kell ez a mennyiség..

később kiderült, hogy ez a kereskedő látja el a nagyobb városokat, tehát ez a napi fogyasztás természetes...(nekünk már a húszmilliós város is elképzelhetetlen)..ekkor jelentkezett Argentína, Chíle, és dél-Afrika...ők tudták ezt a mnnyiséget.

(évekkel ezelőtt mesélte egy borosgazda a rádijóban)
verőce21
"...jobban oda kellene figyelni a kínaiak európai cégfelvásárlásaira..., számos csúcstechnológiás vállalatot szereztek meg"
namihami
Na, nekünk aztán attól kell a legkevésbé félnünk, hogy a mi ""csócstechnológiánkat"" a kínai agyonvágja. Az, amit mi annak nevezünk, na az legfeljebb Szváziföldnek vagy Bissau-Új Guineának jelenthet konkurrenciát. Ami modernizációt képviselhet, azt a németek vagy a japánok hozták be, mi legfeljebb használjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.