Orbán Viktor a brüsszeli EU-csúcs után tartott ma sajtótájékoztatót. Előtte a sajtófőnöke, Havasi Bertalan kiküldte a teremből a már megszűnt Népszabadság újságíróját, Halmai Katalint, aki a lap megszűnése óta egy blogon ír, de még van élő sajtóakkreditációja. A Klub Rádió számon kérte rajta, de Havasi annyira arrogánsan válaszolt, hogy Orbán szólt rá, hogy illik megválaszolni a kérdéseket. Az viszont csak most derült ki, hogy Orbán még lesorosbérencezte Halmait, miután kiküldték a teremből. Amikor Sorosról kérdezték, azt mondta, "Általában jó ízlésű ember nem szeret beszélni olyanokról, akik nincsenek jelen. Különösen, ha már az őket képviselő újságíró sincs jelen. " Majd nevetett egy jóízűt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Csak ismételni tudom magam:

Neveletlenség?
Ostobaság?
Nem. Bunkóság.
Az intelligencia soha nem hátrány.
Ez a g..i nem érdemel mást, csak annyit, hogy a magyarok a jelenlétében egy jó nagyot turházzanak és hátat fordítsanak neki. (bocs)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
És ez nevezteti magát fasza gyereknek? Ez, aki egy nőt is csak a háta mögött mer minősítgetni?
Ez egy gyáva, sunyi tróger és akkor még finoman fogalmaztam.
nemkati
@human: Hát ez az, a háta mögött rányomta az agymenését, mert mindenkiben sorosbérencet lát vagy láttat, aki nem nyalja azt a dagadt se@@ét, de szemtől szemben nyálas volt Halmai Katalinnal. Undorító kétszínű alak! Remélem, Halmai Katalin már nem azt mondja az 0rbánnal való négyszemközti beszélgetésről, mint eddig.

kolozsvaros.com/2016/12/16/szereptevesztett-gatlastalan-rettego-senkihaziak/
nemkati
gepnarancs.hu/2016/12/az-ellenzek-elfoglalta-a-lengyel-parlamentet-tomegtuntetes-robbant-ki-az-epulet-elott/

Ezt a hírt a propi nem engedi beküldeni. Hogyaszongya: "Nem megbízható, kártékony kódot tartalmazó vagy más okból nem engedélyezett hírforrás"
magyarbakancs
Zsúr-pubis paraszt viselkedés nem?
Szerintem a putri soron veselkednek így nem?
Béla333
Mondta ezt a sorosbérenc miniszterelnök. Aki Soros pénzén tanult annak idején!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.