Nem először, és több mint valószínű, hogy nem is utoljára kaptak azon fideszes politikusokat, hogy lekezelő módon bánnak a nőkkel. Ezúttal Kocsis Mátén – akivel kapcsolatban fontos felidézni, hogy egyébként a kormánypárt kommunikációs igazgatója is – volt a sor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Magyarország erősödik!
Hamár nem is kell magunkról gondoskodni.
A gondoskodó állam Kocsis Máté személyében.
Csak ne fagynának meg annyian.
Eladott Ország
Veled sem az a baj, hogy meleg, avagy
heteroszexuális vagy, hanem az, hogy egy utolsó
büdös tahó vagy.

Kocsis! Melegnek lenni nem szégyen, végtelenül ostobának lenni sem szégyen. A szégyen az, hogy miközben végtelenül ostoba vagy és túl régóta élősködsz a társadalom hátán, nem is érted mi a baj azzal, hogy valaki homofób tahó. Dupla szégyen, hogy nem vagy egyedül ezzel, mert a Fideszben az egy főre jutó alpári suttyók száma kettő. A legnagyobb szégyen, hogy egy visszataszító, bezárkózó, kirekesztő, végtelenül korrupt rendszer kiszolgálói vagytok mind, akik miatt egyre áporodottabb a levegő, egyre sűrűbb az agyakra nehezedő köd és egyre rosszabb itt Máté, tahóság, élni. Mert veled sem az a baj, hogy meleg, avagy heteroszexuális vagy, hanem az, hogy egy utolsó büdös tahó vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.