Bármennyire is elégedetlen valaki Orbán politikájával, attól még nem illik interjút hamisítani - véli a fideszes feljelentő, Tényi István, aki ismeretlen tettes ellen kért intézkedést a Veszprém megyei rendőrségtől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
HA ,HA ,HA-a helyett hogy a vezírt vitetnék már végre akár hova is be...MERT MOST VÉGRE LENYILATKOZTA A SAJÁT MAGA ÁLTAL KEMÉNY MUNKÁVAL KISZENVEDETT IGAZSÁGOT!
Eladott Ország
Mert a kormánynak mindenképpen igaza kell, hogy legyen és ha a valóság köszönőviszonyban nincs a kormány igazával, akkor majd a készenléti rendőrség tesz róla, hogy legyen. Ez az a rendőrség, amely 200 milliárdos korrupciós ügyeknél nem talál bűncselekmény meglétét igazoló bizonyítékokat, amely szemet huny a korrupcióra, a csalásra, a disznóságokra, amely a kőkemény kormányzati bűncselekmény­ gyanús ügyeket a szőnyeg alá söpri és bizonyítékokat is megsemmisít, ha úgy szól az ukáz.
Nem, egyáltalán nem a bírság a lényeg és a probléma és nem is feltétlenül a mezei rendőrök
rosszhiszeműsége. Hanem a nyilvánvaló, felső utasításra végrehajtott provokáció. Az olajszőkítő maffiózóknak kiszolgáltatott egész rendszer, amely nem a bűnmegelőzéssel és bűnüldözéssel van elfoglalva, hanem feladatát túllihegve tapos meg emberi lényeket. Azért, hogy a mindennapi rettegés igazolja a kormányzati izzadást. Hányinger ez az országvezetés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.