Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester interjút adott a Demokratának. Többek között elárulta, hogy megállapodott Gyárfás Tamással és megvásárolta tőle a NapTV egykori Angol utcai épületét – amit épp a 2017-es vizes vébére újíttatott fel a szervezőbizottság.

Mészáros Lőrinc megvette Gyárfástól a Nap TV egykori épületét MTI fotó: Koszticsák Szilárd

Mészáros nemrég vásárolta meg Széles Gábortól az EchoTV-t, és úgy tudni, közvetve az ő érdekeltségébe került a Mediaworks Zrt. is, ami októberig a Népszabadság kiadója volt. Arra a kérdésre, hogy tervez-e további médiumokat vásárolni, azt válaszolta, hogy először meg kell ismernie ezt a világot.

Vállalkozásai kapcsán arról beszélt, hogy 2005-ig ők építették a gázhálózatokat a régióban és akkoriban esett le neki a tantusz, hogy lehetne többet is keresni, ezért ráálltak a közműépítésekre.

„Másfél-két évtizeden keresztül napi 18-20 órát dolgoztam”

– mondta Orbán Viktor jó barátja, aki az interjúban beszélt a miniszterelnökhöz és Simicska Lajoshoz fűződő kapcsolatáról, az Echo TV-ről, a Puskás Akadémiáról és a felcsúti kisvasútról is.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jaj szegény Lőrinc, vigyázz az egészségedre, ne robotolj ennyit! Most már arra sincs időd, hogy együtt kávézgass egy egy államlopikoltitkárral? Vagy már nincs egy nadrágszíj parcella sem amit megvehetnél?
Akkora terhet vettél Te is a válladra a nemzet gondjai rendezésében, hogy veszélyben az egészséged! Ott van mindjárt a rossz döntéseid miatt megvásárolt letermelt, hatalmas veszteséget hozó kimerült kőbányáid sora, ahonnan a rekultivációra ledepózott termőföldet elfújta a szél a Tarna patak és a Marcal partjára! (jó nagy sivatagi vihar lehetett, hogy elvitte azt a néhány ezer járműszerelvényt egy megyével arrébb, földestül) Hogy birkózol meg a bányakapitányság szigorú előírásaival Te szegény, és honnan lesz rá pénzed? Kérd meg a barátodat hogy adjon néhány tucat ügyvédet kölcsön, és csináljatok belőle bányamúzeumot, és mond Te is "oszt jónapot", és kész a rekultiváció! Vagy ott vannak azok a fránya vágóhidak. Mindegyik naiv embered számlát akar kiállítani az eladott csirkefarhátról! Hogy bírod ezeket az amatőröket, és még agyon is fizeted őket! Így aztán elúszik a tisztességes zsenialitással megkeresett pénzecskéd, ha nem csapsz szét közöttük! Szóval vigyáz, a határzárat el ne vállald a ragyástól, ha nagyon rád akarja lőcsölni, akkor se, mert ott meg a calici arat, kár lenne érted, ha elvinne idő előtt... Meg hogy rendezel akkor majd nekünk olimpiát, pedig számítunk rád!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
mészáros kilétét elemezve nem tűnik fel senkinek, hogy ez az ember annyira ostoba, hogy még favágónak sem válna be. Ritkán nyilatkozik, akkor is csak röviden egy betanult szöveget nyom. Ha nem titkosítják a vagyonosodását, akkor csuda dolgokra derülhet itt még fény!
Grafix69
@kisrigó: Megkérdezték tőle 2 hete kb , mennyi a vagyona Mészáros Úr? Azt felelte : he,he ,he nem is tudom, igazán nem számoltam.
Desischado
Napi 20 óra, ezen behaltam. Ez egy hetet sem bírna ki igazi munkával! De remélem, látom még majd a böriben dologra fogva!
verőce21
A régi sok munka miatt ma már nem tud eleget aludni szegény. Mindig bucira aludt képpel jelenik meg. De mindig frissen borotválva, ruganyosan.
human
Egy riporter egyszer próbából rákérdezhetne Mészárosnál:
"Most hogy megvette a Liszt Ferenc repülőteret, milyen fejlesztéseket tervez?"
És nem lennék meglepve, ha lazán válaszolna egy sablon szöveget. "Először még meg kell ismernem a piac ezen területét." És nem esne le neki, hogy meg sem vette :)
not me
Mészáros Lőrinc buta.
Mészáros Lőrinc annyira buta, hogy ihaj.

444.hu/2016/10/27/elkeszult-minden-idok-legnagyszerubb-meszaros-lorinc-fotoja

Életerős férfiak nézik, ahogy a vérprimitív magyar paraszt eszik.
Meg kén ölnötök az ilyent tii meg csak nézitek, ahogx eszik...
A Q anyátok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.