A vasárnapi közgyűléssel 24 éves úszóelnökséget lezáró Gyárfás Tamást bántja, ahogy a legesélyesebbnek tartott elnökjelölt, Bienerth Gusztáv beszélt róla, csalódott benne, nem tartja megfelelőnek a MÚSZ vezetésére. A hvg.hu-nak adott interjúban elmondta, miként adta el a Nap TV-székházat Mészáros Lőrincnek, és arról is beszélt, hogyan nyerte el a rá korábban még haragudó Fidesz jóindulatát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Tipikus esete ez annak, hogy amikor a politika valahová beköltözik, ott tör, zúz. Párhuzamot lehet itt látni, ami nem kicsit, hanem nagyon szembetűnő! Az oktatás, egészségügy, meg a többi ágazat leépítéséhez hasonló folyamatok tarolnak le mindent, a jogállam felszámolásától kiindulva! S az ember csak tehetetlenül néz ki a fejéből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.