Már korábban is azt rebesgették, hogy a jövőben a születési dátumhoz fog igazodni a jogosítvány érvényessége. Nos, a jövő jelenné vált, ugyanis 2017. január 1-től a vezetői engedély kiállításánál az érvényességet úgy kell meghatározni, hogy a lejárat hónapja és napja az egészségügyi érvényességi időponton belül megegyezzen a jogosítvány tulajdonosának születési idejének hónapjával és napjával.

Forrás: jogvadasz.com
Feltöltő: jogvadász
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jogvadász
@grincss: A még le nem jártaknál marad a feltüntetett érvényesség. A lejárat után megújított jogsikra vonatkozik a születési dátum érvényesség.
Edmond Dantes
Most újítottam meg a jogsimat,a rendszer automatikusan korrigálta a lejárati dátumot.Négy hónapot vesztettem az orvosi érvényességéhez képest.Hamarabb kell ismét fizetnem orvosnak,illetéket a hivatalnak.Ügyes,mint a szovjet kávéautomata.
Eladott Ország
A születésnapon fog lejárni a jogosítvány! Hála istennek van mivel b*szatni az időt. Nobel díj nem jár érte?
Szókrakész
Hogy itt mekkora káosz lesz az okmányirodákban?!?!?!
Minden migráncs január 1.-én született.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.