Lerch István felesége elmondta, hogy mi történt pontosan a V’Moto-Rock legendás zenészével mielőtt az intenzív osztályra került. Az asszony jó hírekkel is szolgált. 2017. 01. 16. 10 Lerch István váratlanul került az intenzív osztályra, a felesége most elmondta, mi történt. "Magam is igazolhatom, hogy a rosszullétnek nem volt semmilyen előjele. Sőt pompásan érezte magát. Aznap is kutyasétáltatással kezdte a reggelt, majd vendégek jöttek. Már az ebéden is túl voltunk, épp az asztal körül ülve társalogtunk, amikor hirtelen rosszul lett. Nagyon megijedtünk, és azonnal mentőt hívtunk" – mondta el a Blikknek Enikő. Az asszony jó hírekkel is szolgált. Bár még nem tudni pontosan, hogy mi baja van Lerch István felesége elmondta, hogy mi történt pontosan a V’Moto-Rock legendás zenészével mielőtt az intenzív osztályra került. Az asszony jó hírekkel is szolgált.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kecske, nagyon rossz lenne, ha ilyen fiatalon elmennel...:o)))) Az a lenyeg, hogy most mar pihenj is neha, nem mindig csak a hajsza... Visszavarunk a jo muzsikaiddal...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.