Az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot. Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot – közölte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ja...az M.ny.p. vagyon sorsáról,,,ha hallhatnék valamit...3 ezer mrd..és még sorolhatnám a zemúút 6-7 év "eredményeit ""..oszt jó napot..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Itt az idő végre hogy tisztuljon a közélet! Hozzák csak nyilvánosságra a jelentést az utolsó betűig!!!
JAJMÁR
Átláthatóságot és nyilvánosságot minden uniós beruházás és minden közpénz ügyben. Ez jogos igénye a népnek a kormány felé.

Egyébként minden csak rágalom. a legjobban az kiabál aki a legnagyobb bűnös.
Eriksson
@hetöndöe: Menjél csak nyugodtan hányni, addig se írsz hülyeségeket.
A cikk erről szól, s nem a fidesz rágalmairól. Legalább az írott szöveget méltóztatnál értelmezni.
"Az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot. Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot – közölte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára."
hetöndöe
@Eriksson: Erre írtad te:"Lényeg, hogy Demszkyék jól jártak. A büntetést meg fizessék meg az utódok."
És akkor van pofád azt mondani,hogy ebben a történetben senki nem rágalmaz senkit?A NASA még nem érdeklődőtt orcád szerkezete iránt?
Eriksson
@hetöndöe: Pofája neked van meg a lónak, meg a hozzád hasonlónak.
hetöndöe
@Eriksson: Ma sokáig voltál az oviban,kicsit túltanultad magad.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.