November 2. és április 30. közt már csak hétvégenként jár a felcsúti kisvasút, akkor is csak 10 és 16 óra között – derült ki a hivatalos nevén Vál-völgyi Kisvasút honlapján közzétett felhívásból, írja a hvg.

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól kikért adatokból már korábban kiderült, októberben hat olyan nap is volt, amikor egy jegy sem kelt el a kisvasútra. Ezek kivétel nélkül hétvégére estek, hétvégenként három számjegyűre emelkedett az utasszám.

Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja

Az alacsony számok már a tervezéskor borítékolhatóak voltak, a vonal mégis kiépült 850 millió forintból, uniós források felhasználásával. Korábban Mészáros Lőrinc és Orvbán Viktor is utalt rá, hogy a vonal Bicskéig történő meghosszabbításával javulna a kihasználtság, ez azonban lekerült napirendről.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Sajnálom ,de Gyurcsány sem való másra csak az akasztófára,és nem értem ,hogy mit keres még mindig a politikában.Felhalmoztam több milliárdos adósságot !!Alig van mögötte szavazótábor,hát akkor kinek,és miért játszik még mindig .Normális ???
Jozefina
Az EU miért nem kéri vissza a csalás utján megszerzett EU-s támogatásokat, személyes orbántól???!!! Bezzeg a 4-es metró ügyében verik a nyálukat, annak ellenére, hogy semmi konkrétat nem hoznak nyilvánosságra. Titkolózás, hazudozás, félelemkeltés a fegyverük!!??
egyvandor
A túlterhelés miatt visszavették a sebességet?
egyvandor
@quadrocopter: 800 millát csak erre és a többi disznóság? polt védi oszt jónapot?
egyvandor
Az lesz a sorsa mint a gori-i trolibusz hálózatnak. (sztálin halála után évtizedek után is lógtak a felső vezetékek az város utcáin.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.