Pénteken tartották Washingtonban a 45. amerikai elnök, Donald J. Trump beiktatási ceremóniáját, amiről Budapesten is megemlékeztek. A Jobb Világrend Beiktatási Partit a '56Lángja Alapítvány szervezte a Szabadság térre, és bár Nógrádi György kihagyta, Bayer Zsolt mondott egy rövid beszédet, amit élőben is közvetítettünk. A Reagan-szobor mellett tömegnek ugyan nem nevezhető társaság gyűlt össze, de mindenki hősiesen tűrte a mínuszokat. Arra voltunk kíváncsiak, ki miért ünnepli Trumpot, mennyit tud korábbi botrányairól, a híres Sarka-ügyről, és úgy egyáltalán mi a véleménye a már hivatalosan is beiktatott elnök politikájáról. Hiányzik-e bárkinek a buliról valami hagyományos amerikai kaja. AjánlomA Magyar Idők publicistája Donald Trump beiktatását ünnepelte, aztán nagyon kiakadt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoszinu a lovagrendet is ugy vette at, hogy "lokd mar ide azt a kib@szott plecsnit, te idiota!" Mert mast el nem lehet kepzelni rola...

zsoti, te agyament idiota, tudod, akarmennyire is nyalni keszulod trump segget is, eszrevetlen maradsz, mint szorulasos embernek a WC papir...
Es az amerikai sas kulonben sem fog magyar doglegyek utan kapkodni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Nos, itt a legnagyobb baj. Hogy mi?
Az a baj, hogy egy riporternőt küldtek ki erre a ,,nemzeti örömködésre" riportot készíteni, és nem egy életerős férfit, aki abban a pillanatban pofán vágta volna ezt a nemzeti férget.
quadrocopter
Összetrombitálták a gyökér. tizedik hatványra emelt primkó véglényeket!
Bayer, ellésétől fogva egy über tahó, a hordastílus hordozója. Egyébként a témában egyre többet "fehéreznek"!
cs.n.
Ezt a riporternő provokálta ki. Persze szofisztikáltabban is visszautasíthatta volna Bayer G. Zsolt, de ő nem olyan. Mit várt, hogy majd elkezdi összehasonlítani Trump és Obama haját? Fenét. Ezt várta, Bayer G. pedig megfelelt az elvárásnak.
Nessy
Üzenem BayerZsoltnak: Csak ön után!
nezelodo
Ez a mai hatalom támogatott irodalmi hangja. (Hogy örülne Aczél et.) Mi jöhet még? Akkor éreztem ilyen rosszul magam gyerekként, amikor a nem jogutód nélküli kőbányák aranyszájú munkásőrei davajgitárral kopogtak be apámhoz, hogy jobb lenne neki a tsz-ben.. Most ama "jogutód" fia tünteti ki ezeket.
mariaberta
Ekkora ocsmány, közönséges bunkót rég hordott a föld a hátán. Ja és talán az anyukája picsáját ajánlja menedéknek? /Bocs, de tanultam egy kis jó modort és stílust/.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok