Bizonyos dolgok ugyanúgy mű­köd­nek Bolíviában, Kongóban, Türkme­nisztánban vagy Magyarországon. Habony Árpád vagy Rogán Antal nem csinálnak semmi eredetit, amikor a Fidesz kommunikációját navigálják. Pusztán olyan alaptételeket tartanak tiszteletben, melyek már beváltak a világ más tájain. Főbb üzenetei elférnek egy nem túl vaskos kiadványban, így még Németh Szilárd is bemagolhatja egy hét alatt. Ha valaki pragmatikusan közelít a politikai kommunikáció témaköréhez, akkor egyértelművé válik számára, hogy bizonyos törvényszerűségek ugyanúgy működnek Bolíviában, Kongóban, Türkmenisztánban vagy Magyarországon. Következő összeállításunkban tizenhárom ilyen tételt sorolunk fel, némi kiegészítéssel fűszerezve.

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Figyeld csak!
A 13 "alaptétel" közül egyik sem foglalkozik az emberek sorsával, életszínvonaluk növelésével, élhetőbb körülményeikel, kizárólag a hatalom megtartása, az embetrek megvezetése, átb***sa áll a középpontban és Orbán ehhez tartja magát és bandáját!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@quadrocopter: Pofon egyszerű, az emberi elme gyenge pontjait célzó alaptételek. Pont jók arra, hogy eszünkbe se jusson visszakérdezni. Nem mi vagyunk itt a lényegesek, kizárólag a hatalom. Miért asszociálok én ebből a háború előtti Németországra?
nevemnick
@Nagy Mária: ugyanezt a következtetés írtam le, a civil támadásokkal kapcsolatos témánál a pörgettyű (?) nicknek, csak én leírtam a nemzetiszocializmussal egyező dolgokat.
Nagy Mária
@nevemnick: Igazad van, (én sem, se jobbra, se balra) de egy védőoltás empátia ellen néha kellene. Nálunk, itt a keleti kis településeken még szembetűnőbb az emberek elszegényedése, s amivel mindennap szembe kell néznem, hogy így a gyerekek kerülnek egyre kilátástalanabb helyzetbe. (Papíron viszont csökkent a hátrányos helyzetű. Ügyes papírmunka volt.)
Nagy Mária
@nevemnick: Olvastam, nagyon türelmes voltál vele. Én már napok óta a "Balog Zoltán lemondásáért tüntethetnek a tanárok február 1-jén"-nél győzködöm.
kkalman
Ebben az egész történetben az a legszomorúbb, hogy a bal oldalnak erre a 13 pontra nincs értelmes válasza. Sőt, semmilyen sincs.
Szókrakész
Ez a 13 pont(megint a mágikus 13) semmi más, mint Macchiavelli Updated.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.