A busztragédia okozta sokkból még csak most próbálunk magunkhoz térni. Hétvégén az egész ország elcsendesült, gyászba borult. Sorra gyúltak az emlékezés gyertyái. A televíziós társaságok gyorsan reagáltak és bölcs döntéseket hoztak, más időpontra csúsztatták el a hétvégére eső szórakoztató műsoraikat. A magyar diákokat ért veronai busztragédia miatt már szombaton a közmédia elhalasztotta A Dal 2017 …

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: offside
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az ATV a kormány szócsöve, már régóta világos, hogy egyfajta stabilizátorként, túlnyomás­feszültség leeresztő berendezésként funkcionál ez a tévé, ahova – Németh Sándor ex­taxisofőr­ hitszónok üzletember érdekeinek megfelelően – alattomosan, egyre nagyobb területet elhódítva betette a lábát a kormánypropaganda enyves keze. Hivatalosan is a Fidesz szekértolójává vált Németh csatornája. A vitrinőr, a parókakészítő és a taxisofőr, millárdok fölött rendelkező hivatásos agymosók, akik politikai megrendelésre, közpénzeket magánzsebre téve felelősek azért, hogy a Fidesz 2018-­ban is behúzza a választásokat. Hogy egy gondolkodásra csak foltokban hajlandó népet orránál fogva vezetve belerángassanak a saját pusztulásába. Azért, hogy a szipogó vitrinőr, a kaszinómilliárdos parókakészítő és a szektavezér taxisofőr a következő 50 évben se szenvedjen hiányt semmiben."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Tény, hogy rettenetes, tragikus ez a baleset, de amikor már sokadszor láttam ugyanazokat a borzalmas képsorokat, riportokat, szégyen, nem szégyen, elkapcsoltam onnan. Rengeteg tragikus dolog történik a világban, de mindet nem vehetjük a vállunkra és a lelkünkre, nem gyászolhatunk meg mindenkit, mert akkor nem lesz egyetlen jó napunk sem. Mindenkinek megvannak a saját tragédiái, amikkel meg kell valahogyan birkózni, és megy közben Sas kabaré, valóvilág, X faktor, és a többi.
Veleda
Sajnálatos módon az ATV szerkesztői nem tudtak időben kapcsolni, hogy mi menjen le a főműsoridőben. Engem is ledöbbentett a röhögős kabaré. aminek máskor nagyon tudok örülni. Most nem.
De volna még itt más is. Egyre mélyebbre süllyed az ATV színvonala. Hiányolom azokat a műsorvezetőket, akik a délutáni műsor a betelefonálósat, olyan lelkiismeretesen, emberi hangnemben levezényelték. Nem kérek olyan műsorvezetőt, akit már minden csatornánál kiutáltak, flegma, visszataszító modorával újra és újra feltűnik valahol,----ömlengeni, a saját nagyságát bizonygatni. Kiöregedett, vén pozőr.
El kellene gondolkodni az ATV-nek, hogyan tovább? Mert amit most produkálnak, ez a színvonal alsó vonaláig sem ér.
PJProby
"El kellene gondolkodni az ATV-nek, hogyan tovább?"

Muszáj megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?
GeoCravker
@offside: Szó szerint idéztem, idézőjellel, amit írtál. Vagy nem tudod mit írtál, vagy nem tudod mire válaszoltál.
Veleda
@PJProby: Vannak emberek sokan, akiknek a vasárnapi vidám műsor éppen elég. Többet úgysem tudna az agyuk feldolgozni.
offside
@GeoCravker: Vagy túl erős anyagod. Na fuss neki újra az idézőjeles halicinációdnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.