35 milliót kapott rá, a helyiek szerint nem hirdették sehol. Most onnan jár dolgozni a polgármester. Mondok Józsefnek bejött az élet. A politikus mintája az igazi, sikeres vidéki fideszeseknek: 1998 óta ő a Bács-Kiskun megyei Izsák város polgármestere, de közben van egy rakás vállalkozása is. Családja benzinkutat működtet Izsákon, 2013-ban természetesen trafikkoncessziót is nyert. A munka mellett marad ideje a hobbijára is, 2005 óta alelnöke a CBA-s Lázár Vilmos által elnökölt Magyar Lovas Szövetségnek, ő a Fogathajtó Szakág vezetője meg a Bács-Kiskun Megyei Lovas Szövetség elnöke, és a Hubertus Vadásztársaság vadászmestere is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Amorális élőlények természetes létformája a szabad-rablás, a gátlástalan harácsolás, a carpe diem-szemlélet... Erkölcs nélkül ez a TÖRVÉNY!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
Szorgos ember. Nyilván elvállalta a panzió őrzését is, kicsi pénzért...
nyanya001
A pofátlanság mértékegysége = Fidesz !
Nessy
Klasszikus esete annak, amikor tulajdonképpen ténylegesen a pártfeladaton kívűl másra nem igazán jut ideje, de ezért remekül dotálják.
Aki meg helyette dolgozik, azt vagy megfizeti, vagy sem.
Felelősség meg természetesen sehol nincs!
justhpeter
@Nessy: Mintha magam mondtam volna. Engem csak az érdekelne, hogy az eccerű fideSS-tag is kap 35 millát ? Mert akkor belépünk tömegesen ! Többször is !
szép új világ
@justhpeter: Ez a fideSS-en belül is csak a kiváltságosokat illeti meg, a hétköznapi, egyszerű fideSS hívő helye a karámban van. Onnan dicsérik bégetve a főkolomposokat.
namihami
És csak azért van ilyen kevés pozíciója, mert nem akarja szétforgácsolni magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.