A Budapest Környéki Törvényszék döntése értelmében azonnali hatállyal vissza kell helyeznie a PR-Telecom nevű kábelszolgáltatónak műsorkínálatában a Hír TV-t abban a 70 ezer háztartásban, amelynek programcsomagjából januártól kivette – közölte a hirtv.hu.

A Jász-Nagykun-Szolnok, Veszprém és Vas megyében is szolgáltató PR-Telecom decemberben jelentette be, hogy egyoldalú szerződésmódosítással kiveszi csomagjából a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó televíziót hat másik csatornával együtt. A HírTV szerint ez jogellenes, hiszen az érvényes megállapodásuk szerint 2017 végéig szólt. Így pert indítottak, ami még nem zárult le, de a bíróság addig is azonnali hatállyal visszaállította a tévé elérhetőségét a nézők számára.

A HírTV szerint a PR Telecom egyebek mellett pornócsatornákat kínált volna helyettük a nézőinek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Már az is pornó ahogy a kormány basztatja a kisembereket !
És semmi retorzió, tűr és tűr a birka nép !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Főlökött: A Rezsi Szilárddal közös felvételen.
Főlökött
@nyanya001: Úgy is közbeszerzést írtak ki, mivel Timike gyereket akar :) Majd összedobják, amit lehet, ...sikerül :).
kukac50
Miért nem az előfizetők választhatják ki melyik csatornát szeretnék nézni? Melyikért akarnak a szolgáltatónak fizetni? Ne azt nézzük amit nem szeretünk,hanem azt a csatornát amit szeretünk!
Pénzünkért ezt várjuk!
Eladott Ország
Miért akart a közpénzből fizetett lakály média pornót a HírTV helyett?
"Az Orbán ­rezsim háborúban áll hatalomra kerülésének első percétől kezdve. Nem a migránsok, nem az Unió, nem Soros György az ellenség, hanem mi, országlakók. Mindenki, aki nem áll be a birkamenetbe. Legyen az civil, legyen szervezet, legyen közéleti szereplő, média, bármi. A gondolkodás, a vélemény, a bátorság az ő ellenségük hetedik éve.
Ezért igyekeznek megfélemlíteni, lejáratni, lehetetlenné tenni mindenkit, aki szót emel a
korrupció, a hazugságok, az összefonódások, az országot anyagilag, erkölcsileg és morálisan kifosztani szándékozó élősködők ellen. Ezért vásárolják fel a médiát, ezért igyekeznek összezúzni azt, amit/akit nem képesek megvenni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.