A Jobbik Szegedi Ifjúsági Tagozata ma este tüntetett a román konzulátus előtt a Csíki Sörrel szemben hozott táblabírósági döntés miatt. Tóth Péter, a párt megyei elnöke villáminterjút adott lapunknak. Szerinte nem fogadható el az igazságtalan békediktátum, de nem szabad sovinisztának lenni a románokkal szemben. Az 50%-os holland tulajdonról tőlünk hallott először. Szereti a Csíki sört, különösen a mézeset. Videó.

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezt lehet várni a román hatóságtól. "Ez egy támadás egy székely vállalkozással szemben, amely felvállalta az identitását, a magyar nyelvet és szimbólumai használatát!”. A bejegyzésben a cég emlékeztet: az Igazi Csíki Sör székelyföldi gyáraiban jelenleg 140 ember dolgozik". Romániában a “Trianoni Békeszerződés Napjává” nyilvánítanák június 4-edikét, és kötelezővé tennék, hogy a közigazgatási intézmények országszerte megünnepeljék Erdély Romániához csatolásának évfordulóját: az erről szóló törvénytervezetet a 171 tagú szenátus több mint fele, 90 szenátor aláírta. Most már nem csak december 1. lesz keleti szomszédunk nagy nemzeti ünnepe. December 1. keleti szomszédunk nagy nemzeti ünnepe, 1918-ban ezen a napon mondta ki egy román nemzetgyűlés Erdély Romániához csatolását. Hiába nyilvánította ki az ellenkezőjét egy magyar gyűlés, Romániát 1920-ban, Erdélyhez csatolták - próbálja emészteni a tényt a székely humor. Trianont megelőzte 1918. december 1-je, amikor a Budapesten alakult román Nemzeti Tanács Gyulafehérvárott népgyűlést szervezett, ahol kimondták Erdély, a Bánság és Máramaros egyesülését a Román Királysággal. A „leendő kisebbségeknek” teljes körű nemzeti- és szabadságjogokat ígértek. December 22-én Kolozsvárott magyar népgyűlést tartottak, ahol az államközösség fenntartása mellett álltak ki. Karácsony napján a román hadsereg bevonult Kolozsvárra, és minden demokratikus intézményt megszüntetett. A nyustyuk semmit nem tartottak be azóta se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.