Hallod? Nem hallod? Na, hallod! Lánczi Tamás, lelki füleivel - az anyja mindenit, de pöpec képzavar -  meghallotta a ki nem mondott, a más által soha el nem gondolt hangsort, miszerint: „Európa új vezetője Orbán Viktor!” Lánci egyébként sok egyéb más feladata mellett, a napokban avanzsált…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Aki a "lelki füleivel" hangokat hallott, azt a pszichiátriára szokták beutalni.
Cefi
Tetszik az oldal. Eddig nem ismertem. Köszönöm.
bencemacska
Lánczi annyira lojális OV-hoz, hogy önmaga már nem is létezik! De ez az állapot jól fizet!!!
Számomra is egy seggfej.
Eladott Ország
"Ki kell mondani, hogy ennek az urambátyám ­féle világból ittmaradt büdös bunkónak semmi
köze az európai modellhez. A Brexit egy soha vissza nem térő lehetőség erre. Arra, hogy az
Európai Unió egy, a korábbinál jóval demokratikusabb, jóval kevésbé bürokratikus intézménnyé váljon, ahol a jogkörök világosan el vannak különítve, ahol korrupt, minden tekintetben megbukott, a saját országukat lepusztító miniszterelnökök nem pofázhatnak következmények nélkül, nem bomlaszthatják belülről azt a rendszert, amelynek nettó haszonélvezői. Csak azért, mert további hasznot akarnak húzni a közösből. Különben félek, hogy Orbánnak lesznek követői a hülyíthető, ócska, primitív gyűlöletre, ellenségeskedésre, uszításra nyitott rétegek körében. Márpedig a legjelentősebb európai érték ebben a pillanatban a béke. Ezt a békét veszélyezteti önös érdekből ez az elcseszett, frusztrált paraszt minden alkalommal, amikor megszólal, amikor kettős beszél, pávatáncol és hátbaszúrja szövetségeseit. Orbán nihilista politikája megtestesíti mindazt, aminek ellenében az Európai Unió létrejött. Aki ezt nem érti – és ez Brüsszelre mostanság hatványozottan érvényes ­, az cinkosa ebben a veszélyes játékban. Nem kellene megvárni, hogy véresen komolyra forduljon."Az ember keresi a decens jelzőket, a megfelelő szavakat, a nyomdafestéket elbíró civilizált kifejezési formákat, de ez a mellbevágó geciség, ez a kendőzetlen pofátlanság ökölbe szorítja a kezét. Még az is rendben van, hogy a Fidesz álértelmiségi házikurvája, a Századvég Alapítvány nevű pénzmosoda feje, hivatásos talpnyaló „Európa új vezetője Orbán Viktor!” és meggyőződése, hogy erről a vezetői kreativitásról „száz év múlva, nagyon érdekes szakdolgozatok születnek majd”. Egyébként ez nekem is szilárd meggyőződésem, bár valószínűleg egyáltalán nem ugyanarra gondolok, mint Lánci NER(elv)társ."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.