2012-ben még Hadházy Ákos készített hangfelvételt a szekszárdi Fidesz-frakció ülésén, eszerint Tiborcz cége kereste meg az önkormányzatot, hogy elkészíti nekik a szükséges tanulmányokat ahhoz, hogy a később kiírandó uniós pályázaton indulhassanak a közvilágítás korszerűsítésére. A pályázatot persze végül ugyanez a cég nyerte meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mehet a feljelentés...bizonyíték van.
lópicigáspár
@Hellcat: Még, de előbb-utóbb véletlen megsemmisül.
Hellcat
@lópicigáspár: Nem nem...ez már felkerült a netre...készült elég másolat hidd el nekem :D
bakegya
A legközelebbi hitelkérelmemnek az lesz a címe...MEGVALÓSÍT...HATÓSÁGI ...BEFEKTETÉSI KÍSÉRTÉS/.A/4...TIBORCZ ivet megér/INGYEN VAN???
aztán illa berek -hol a gyerek,minden magyar faluba FÉNYETETEK-azzal a feltétellel hogy a BANKHITELEKET TI MAGATOK MAGYAR ZEMBEREK FIZETHETITEK,HA AKARJÁTOK HA NEM?-MERT ÉN TIBORCZ PITYU A NEMZET VŐJE, EZZEL CSAKKK TÖBB TUCAT EU MILLIÁRDOT NYEREK.HÁT BELEÁLLTATOK RENDESEN A NARANCSKÖDBE...egyszer mindenre fény derül.
ÍGY ÉLDEGÉLNEK A FIDESS CSICSKÁK MINT MARCI HEVESEN...ÜGYES VICCTOR

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.