A szerencsétlen széthúzó, magát demokratikus ellenzéknek csúfoló bagázs szempontjából tök egyértelmű, hogy vagy összefognak és mindenhol állítanak egyetlen vonzó jelöltet, vagy nem Viktor leváltása, hanem az újabb kétharmad elkerülése lesz a cél. Nagyon fontos lenne megállítani a rezsim további tobzódását 18-ban, mindent ennek kellene alárendelni. Erre az a Feri, aki a leghangosabban ugatja Viktort, azt is benyögi, hogy akár mindenkivel szemben, egyedül indul a választáson, vagyis tesz egy hatalmasat a Fidesz hatalmon maradásáért. Fontosabb neki az, hogy 5,5 százalék helyett kapjon hatot, hogy egyetlen képviselővel több baszhassa a rezet DK-s színekben a parlamentben, mint hogy az összefogásért küzdene - ha már nem hajlandó eltakarodni teljesen, ami a leghasznosabb lenne az ország számára.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/05/nem-jol-van-ez-igy-feri/
Én tudom, hogy nem te bontottad le a jogállamot, hanem Orbán. Hogy nem te szántottad be a
demokráciát és hoztad el az illiberalizmust, hanem Orbán. Hogy nem te intézményesítetted és
nevezted ki legfőbb politikádnak a korrupciót, hogy aztán strómanjaid révén te legyél a legfőbb haszonélvezője mindennek, hanem Orbán. Hogy nem te hajolsz földig a világ legsötétebb diktátorai előtt, hanem Orbán. Hogy nem te költötted az adófizetők pénzét a gyerekkori traumáid kezelésére, hanem Orbán. Hogy nem te nyírtad ki a független, kormánykritikus médiát, hanem Orbán. Hogy nem az elmúlt nyolc év miatt rohad minden, hanem az elmúlt hét éve maffiakormányzása miatt. Reggelig sorolhatnám. De az, hogy én ezzel tisztában vagyok, az nagyjából senkit nem érdekel. A párt nélküli demokraták, ha úgy tetszik, az átlagemberek zöme ezt nem így gondolja. Nélkülük meg nem lehet választást nyerni. Senkinek, neked sem. Az a helyzet, hogy a DK-­ból egy egyszemélyes pártot csináltál, Feri. Nem a háttérbe vonulva irányítottál és építkeztél, hanem a pódiumon, a reflektorfényben marketingeled magad évek óta. Majdnem ugyanazzal a küldetéstudattal, mint Orbán. És nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy miközben legfeljebb 5-­6-­7%­-ot vagy képes mozgósítani, legalább 15-­20%­ot viszel. Nem érted, hogy a megcsömörlött magyar társadalomnak elege van abból a két oldalból, ami közül választhat. Ha közted és Orbán között kellene választania, akkor ugyanúgy elfordítaná a fejét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@nyanya001: Gondolod, hogy emlékszik ennyi év után már a tavalyira sem igazán.
nyanya001
@szaboria1: Mert beteg. Beteges hazudozó.
Beteges hatalomvágya van.
Béla333
@szaboria1: 09.02
"TGM is egyre érthetetlen időközönként. "

Szerintem ő egyhelyben áll, a véleményét nem változtatja, ehhez a helyzethez képest próbálja magyarázni, értelmezni a dolgokat.
Nyilván ő sem tévedhetetlen, de nehogy már azt csináljuk, hogy ha Gyurcsányt kritizálja, akkor "érthetetlen", ha Orbánt, akkor meg "igaza van"?!
szaboria1
@Béla333: Láttam egy két tv csatornán és az alapján mondom.
nyanya001
@szaboria1: Nekem Mellár sokkal hitelesebb és még azok akik mertek kiválni
ebből a bűnbandából ! De nem a TGM.
444.hu/2016/02/18/mellar-tamas-tudja-hogyan-kell-levaltani-a-fideszt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.