A közös történelmi és kulturális gyökerek is kellenek ahhoz, hogy ilyen sikeres legyen a német-magyar együttműködés – mondta az emberi erőforrások minisztere a német-magyar baráti szerződés aláírásának huszonötödik évfordulóján rendezett hétfői budapesti rendezvényen, utalva arra, hogy Németország az ország legfontosabb gazdasági partnere és a legnagyobb külföldi befektető. 

Balog Zoltán közölte,

ez egy prosperáló kapcsolat két egymást megértő nép között.

Hangsúlyozta, korunk egyik nagy kérdése az, hogy milyen szerepet vállal Európa és az Európai Unió a világméretű problémák megoldásában, és rendkívül fontos, hogy "Európa közös és saját válaszokat találjon".

A miniszter arra is kitért a Polgári Magyarországért Alapítvány, az Antall József Tudásközpont és a Konrad-Adenauer-Stiftung közös rendezvényén: a Magyarország déli határán épített kerítés nem elsősorban az országot, hanem a schengeni övezetet, benne Németországot is védi.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vegulis egy oldalon harcoltunk a nemzetvedo vilaghaborukban, ugyebar??? Ha esetleg onnan lennenek a kozos gyokerek... Te igen gyoker...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
valaki szólhatna a balogh páternak hogy a duna nem indiában ered hanem a fekete erdőben.ennyit a közös gyökerekről.és bazi nagy gyökér ez a páter!
libellle
@Nessy: Ja most különösen nagy erövel megy a körbe-körbe és belülre nyalás. A hülye lengyel szydlo és az 120 csm -es kaczynski most az égig és onnét vissza dicsérik Merkelt. Eddig minden volt csak nagyságos urhölgy nem. Most már a fidesz és különösen a kis 140cm viktorka is rettenetesen boldog Merkellel. Ugyanis ugy félnek Schulztol mint az ördög a szenteltviztöl. A fejlemények alapján van is mitöl féniük. Schulz elmondta a programját és nem felejtette megemliteni kaczynskit és orbánt mint abszolut negative, Europa rombolókat.Ellenben nincs olyan nap, olyan hir amiben orbánka mint negativ példa bármelyik nyugati ország hirében ne szerepelne. A meglepö, hogy ugy a jobboldalról mint baloldalról nem szünnek a kritikák viktorkával szemben.
papa.49
@libellle: Jól látod ma nálad a pont!!!
papa.49
Páter a te ,,györeid,, valahol Indiában vannak, a németekhez neked semmi közöd nincs koszos bokszos!!!
Nessy
A fán élősködöknek nincsenek gyökereik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.