Lengyel László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában reagált arra, hogy Gyurcsány Ferenc királycsinálónak nevezte és azzal vádolta meg, hogy a háta mögött DK-n belüli összeesküvést akart ellene szervezni.

„Tényleg attól tart Gyurcsány, hogy a kávéházból fogom őt a pártjában megbuktatni? Egy pártelnököt a párton kívülről hogyan lehetne megbuktatni? Zárjon ki abból a pártból, amelynek amúgy tagja se vagyok”

– mondta Lengyel.

„Úton útfélen hangoztatom már régóta, hogy Gyurcsány Ferenc politikailag alkalmatlan a vezetésre. Amikor Niedermüller Péterrel leültem, akkor ezt már lehetett rólam tudni.”

– tette hozzá Lengyel László, majd azt mondta, Gyurcsánynak fel kellene hívnia Botka Lászlót.

A közgazdász szerint senki nem hagyta ki a Demokratikus Koalíciót semmiből. Lengyel úgy véli nagy baj lenne, ha a párt nélkül jönne össze a baloldali egység.

Ugyanakkor hozzátette Botka egy komoly jelölt, akiről még Orbán is azt mondta, hogy vele leülne egy miniszterelnöki vitára.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
Azért az sem szép dolog, hogy hangoztatja, hogy soha nem ülne le Gyurcsánnyal. Honnan tudja, hogy Gy.F. leülne vele?
evacica
@Béla333: Hát ha valaki elfogult az biztosan te vagy! Örülök, hogy ennyire meg vagy elégedve magaddal és aki más véleményen van az nem is ember, csak egy gyengeelméjű.. A tutit meg megmondod te. Egyébként a te szövegértéseddel is van némi probléma.Különben igazad van veled nem érdemes vitatkozni, hisz a te zsebedben lapul a bölcsek köve.Biztos ezt közölték anno a tanáraid meg a professzoraid is!
Béla333
@evacica: 15.59
Nem! Nyilván nem csak én láthatok helyesen valamit, de abból nem tudok engedni, (és ha visszanézed innen indult az egész vita!), hogy az bizony becstelenség, ha a mi bizalmunkból pozícióba kerülő politikus nem védi meg a kínkeservvel összeadott adóforintjainkat. Ha azt ellopják különböző trükkökkel és szétosztják a másik oldallal, hogy ne derüljön ki az egész.
Ez akárhogy nézem becstelen, szemét, tróger dolog!
Aki ezt elkövette, vagy csak asszisztált ehhez, az is az!
Szerintem!
wagabund
@Horizont: 19.07.. Tudod nagyon jól, hogy fogalmam sincs egyik fél debattőri képességeiről..én csak azért írtam ezt, mert szerintem Orbán mögött jobban felkészült stáb lenne, aki a fülesébe profi válaszokat súgna..

ezen az egészen kár rugózni, mert mindketten tudjuk, hogy ez csak politika...azt azonban biztosan tudom(bátor gondolat) hogy ha bármi áron is, de Botka nem jutna el az igazi jelöltségig...mert tennének róla...

ami most van, az csak szintfelmérő dolgozat a lakosság körében...olvasgatják mit írunk, aztán megy a jelentés...
(na jó, a jelentők is mindent osztanak kettővel)
kukac50
Van aki csak a szar keveréssel érzi jól magát.
nusika
@nevemnick: ... és a külhoni "magyaroknak" ...sokba került és kerül nekünk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.