Az LMP társelnökei szerint Magyarországra rátelepedett a régi, lejáratódott politikai elit, de pártjuk a választóvonal, amely a jövő kormánya lehet, amellyel az országnak esélye van cselekedni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@justhpeter: A Hír TV közvetítette. Szerintem remek, tartalmas beszéd volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Egyszer vége lesz, az biztos. A kérdés csak az: szomorú, vagy tragikus vége lesz-e.
eugen4402
@justhpeter: A Hír TV közvetítette. Szerintem remek, tartalmas beszéd volt.
Béla333
@eugen4402: 14.49
Kár hogy ez nem kapott hírverést, szívesen megnéztem volna! (Vagy lehet hogy csak én nem tudtam róla..)
eugen4402
@Béla333: Véletlenül maradt a Híren a tévém, de nem bántam meg...
Csizmás Kond
A társadalmi depressziót a folyton mindenki kormányozni akarása váltja ki. Ma ha egy párt megalakul a legelső bekiabálása, hogy le a kormánnyal...na ez a szar.
Béla333
@Csizmás Kond: 15.11
Mennyivel jobb lenne, ha egy új párt megalakulásakor Orbánnak letennék a nagyesküt, hogy ők nem akarnak semmi rosszat, pláne nem kormányváltást, ők csak úgy a gittet rágni jönnek néha-néha össze!
Ugye így szeretnéd!
Akinek egy kis jó érzése, szándéka van, az mind el szeretné kergetni ezt az utóbbi évtizedek legkártékonyabb bűnöző alakulatát: a Fidesz kormányt és a rá épülő bűnözői sleppet!
eugen4402
@Béla333: A 168 óra egy tisztességes cikkben ismerteti az "igazi évértékelőt".
Csizmás Kond
@Béla333: Lehet mellébeszélni, ki mennyit akar...de mint itt a cikkbéli LMP mit csinált olyan valamit ami bizalmat adna valakinek hogy rájuk szavazzon ?
Ma divat a hőbörgés de sajnos ha azoknak hiszünk mindig csak veszítünk.
F_Viktor
@eugen4402: Irod:
"Szerintem remek, tartalmas beszéd volt."

Hiaba az igazsag kimondasa, hiaba a tartalmas beszed, ha ok is azzal kezdik, hogy visszamutogatnak az elozo kofmanyokra, a tobbi demokrata partokra, ha elhatarolodnak toluk!

Igy orbant megbuktatni csak sajat maga lesz kepes, de az sok verrel es konnyel fog jarni.
Béla333
@Csizmás Kond: 16.08
Én nem fogom neked bizonygatni, hogy az LMP mennyire volt a Fidesz (és az MSZP) lopkodások ellen, Hadházy heti rendszerességgel tárt elénk egy "Tocsiknyi" lenyúlást, tette meg a feljelentéseket.
Ha nem akarod látni, úgysem fogod.
Addig örülj, amíg manapság a hőbörgés a divat, nem a tolvaj, bűnöző politikusok egyéb megbüntetése!
Veszíteni meg már veszítettünk! Akkor először, amikor mikrofon elé engedték, hogy elzargassa a már egyébként is csomagoló Oroszokat. Onnantól csak egyre rosszabb a helyzet!
Béla333
@F_Viktor: 16.17
Az az alapvető nézet különbség, (például közöttünk) hogy te demokratának nevezed azokat a pártokat, akik részt vettek az ország kifosztásában és a Fidesszel való összejátszásban a hátunk mögött, én meg ezeket egyszerűen bűnözőknek nevezem!
Csizmás Kond
@Béla333: Nagyon tisztában vagyok az ilyen feljelentgetésekkel...csak arra jó, hogy eljárás induljon ami sajnos ha nem bizonyosodik be hogy a feljelentés megalapozott volt nem lesz senkinek semmi baja, és kezdődik elölről...
van aki ellenzékiként jelentget, ezzel akarván teljesítményt produkálni, van aki pénzért megbízásból vagy alkalmazottként...
...persze sokan sokat remélnek mindezektől és elégtételt éreznek egy ilyen hallatán...pedig ez is csak szemfényvesztés.
F_Viktor
@Béla333: Megertlek Bela, de azt is ertsd meg, hogy az LMP egymaga, a 400 ezres tamogatottsagaval soha a budos eletben valasztason nem gyozi le azt az orbant aki mar a letezo osszes hatalmat megszerezte a 2/3-aval es az ellopott ezer milliardokkal.

Azon az egyre zsugorodo meg objektiv mediaban hiaba suttog az LMP-hez hasonloan a tobbi ellenzeki part, a torzs-szavazoikon kivul a kutya nem figyel rajuk.
Nezd meg az elmult 4 ev felmereseit a partok tamogatottsagarol, szinte egy helyben topog mind.
Béla333
@Csizmás Kond: 16.45
Ne hülyéskedj már, hogy Polt bármilyen feljelentést is korrekten kivizsgál?
E mögé akarsz/akartok bújni, hogy nem is volt semmiféle Fideszes bűncselekmény, mert Polt nem talált semmit?
Röhej!
A feljelentések legalább arra jók, hogy a nyomozás legkülönfélébb indokait majd (talán) egy független ügyészség ki tudja vizsgálni, Polt ezredik bűnpártolását is lehet majd bizonyítani!
Béla333
@F_Viktor: 16.46
Így se-úgy se fogják/fogjuk elkergetni a jelek szerint 2018-ban Orbánékat. Akkor mi vesztenivalónk lehet, ha egy megtisztulás irányában kimondjuk végre, hogy mindkét oldal nyakig benne volt a disznóságokban az elmúlt évtizedekben? Csak nyerhetünk, ha nem pártolunk (miért is, még így sem tudnák leváltani Orbánt) politikusi bűncselekményeket, hanem kimondjuk végre az igazságot!
El sem tud indulni egy megtisztulási folyamat addig, amíg ilyen mondvacsinált ál ürügy miatt nem merünk szembenézni az elmúlt 27 évvel.
Az LMP támogatottsága azért nem nő, mert pl. te is hajlamos vagy arra, hogy a tiszta, becsületes párt elfogadása helyett olyan alakulatot támogass, aki csak hülyít téged, ráadásul éppen ezért még eredményt sem tud felmutatni!
Csizmás Kond
@Béla333: Tőlem azt hiszel amit akarsz...csak gondolkodj el a négyes metró ügyén például...
Amúgy Polt főügyész zugügyvéd...és rá nem csak a hazai lesről figyelnek hanem máshonnan is...tehát a rögeszmés fideszbüncselekményes táp már nem ehető...
quadrocopter
A 150 éves török uralom alatt nem ment úgy a harács, mint ebben a 7 évben!
Csizmás Kond
@Béla333: helytelenül írtam...főügyész nem zugögyvéd...
Béla333
@Csizmás Kond: 16.58
Rossz példát hoztál a 4-es metró ürügyén, hiszen az ügyészség vagy 7 évig nem csinált, nem nyomozott az ügyben semmit.
A Siemens pl. 2013-ban leírta hogy milyen disznóságokban volt benne, mibe kényszerítették bele őket, azóta a kutya meg nem kereste őket! Már 4 éve! Miért?
Ez is egy azon bűncselekmények közül, amelyiket meg azért nem vizsgált ki a Peti, mert mindkét oldal kaphatott a lopott pénzből és hogy ne nyissa ki egyik fél sem a száját, ezért elosztogatták maguk között a lopott pénzt! Lásd még: autópályák felülszámlázása, olaj szőkítések, Gripen kenőpénzek, Strabag kenőcsök és még ezer más hasonló ügy!
Maffia államban élünk már évtizedek óta!
Csizmás Kond
@Béla333: ja...hogy belekényszeritették a siemenst...na ez is egy misét megér...és akkor nem vizsgálták de most igen...mi változott azóta ?
...és ne szédíts az osztogatással...a magyar gazdaságot kereskedelmet és minden olyan ágat ahol lopnak lopni lehet gondolod csak fideszesek uralnak???...ha igen én itt abbahagyom.
Béla333
@Csizmás Kond: 17.10
Hogy-hogy mi változott? Úgy teszel, mintha nem itt élnél!
Az változott, hogy kijött az OLAF jelentése, így ezzel valamit kezdeni kell mind a Fidesznek, mind Poltéknak! Ha nincs jelentés, meg se mozdultak volna, nekik minden jó volt úgy, ahogy volt!
Az OLAF mozdította meg az ügyet nem a hazai bünpártoló ügyészségünk!
Ahol itt ma Magyarországon lopni lehet, természetesen nem csak a Fideszesek uralnak, bár erre is komoly törekvést látni.
De az MSZP-nek és korábban az SZDSZ-nek is megvolt a "háttere", akik ráépültek az állami potyára, mint ahogy most a Fideszes "vállalkozóknál" láthatjuk!
Korábban Puch és Simicska osztotta a lovét, 2010 után a Fidesz mohó lett a 2/3 birtokában, maga akart lenyelni mindent, az MSZP-seknek egy kis morzsát adhatott, hogy ne halljanak éhen!
Változatlanul mondom: maffiaállamban élünk!
Csizmás Kond
@Béla333: Persze hogy az és persze hogy kimondta hogy kik a hibások és hogy mikor is történt az egész...de te csak a fideszig jutottál ...
Béla333
@Csizmás Kond: 17.20
Jópofák vagytok te is meg a másik oldal kommentelői is!
Amikor leírom a véleményem a politikusi lopkodásokról, összefonódásokról akkor "ezen" oldalkommentelői azzal vádolnak, hogy Fideszes vagyok, a Fideszesek meg hogy csak a Fideszes disznóságokat ostorozom!
Talán észre lehetne venni, hogy én nem pártszimpátia alapján igyekszem megítélni a politikusi bűncselekményeket, hanem a történések alapján!
Nem vagyok hajlandó magamra húzni egyik oldal hülyeségét sem!
Csizmás Kond
@Béla333: ..szerintem a történéseket te is csak úgy ismered mint mi...szóval az alap mégsem az ismeret hanem mondhatnánk úgy hogy mánia...
Tisztelem a véleményedet de ne zárd ki hogy más valóságok még nem fognak előkerülni.
Ha Orbán politikai céllal használja a metróügyet akkor biztos lehetsz benne hogy nem fél tőle...a többit majd meglátjuk.
Béla333
@Csizmás Kond: 17.29
Valóban abból tudok kiindulni, amit az ember így-úgy mint egy LEGO-t összrak. Ugyanis ez egy olyan ország, ahol SEMMI sem úgy működik, ahogy kellene. Normális esetben a rendőrség nyomozná az ilyen korrupciós bűncselekményeket az ügyészség felügyeletével, de hol van itt egy normálisan működő szervezet?
Valóság, igazság csak egy van, nem annyi és annyiféle, amennyit pl. Orbán akar.
Egyébként a 2013-14-es Simon Gábor féle ügy kimenetele is azt mutatja, hogy a Fidesznek nem az igazság kiderítése a célja, csak a paraszt vakítás, a hazudozás, aztán meg az egész ügy elmaszatolása!
Maffiaállam!
wagabund
Hadházy: "..A történelem legnagyobb szinten szervezett kormányzati lopássorozata zajlik"...

És? Akkor most mit is teccik csinálni? Mert a fentieket már többször is el teccett mondani...

...illő tisztelettel jelzem, van egy régi közmondás: a kutya ugat, a karaván halad...ezt ne vegye a lekére...csakhát...
Béla333
@wagabund: 17.36
Megteszik a feljelentéseket, újabb és újabb bűncselekményeket tárnak elénk!
Készítenek/készítettek egy olyan programot, ami meggátolhatná a politikusi bűncselekményeket.
Hogy gondolod, mit kellene még tenni? Te mit tennél?
eugen4402
@F_Viktor: Bár tudnék vitatkozni Veled... Sajnos, igazad van. Én meg vén fejjel szívesen hallgatom a kedvenc számaimat (Pl: Hotel California). Valahogy így vagyok a normális hangon elmondott igaz beszédekkel is... Jó hallgatni.
Mondom: jobb hallgatni..!
Csizmás Kond
@Béla333: ...ha azt vártad, hogy igazat adjak neked hát legyen...azt írod maffiaállam...a maffiaállamnak a lakói maffiák, ezekszerint te is az vagy...akkor miért dühöngsz ?
Béla333
@Csizmás Kond: 17.49
Rosszul tudod! A maffia tagjai a maffiózók és vannak akik ezt elszenvedik, de ők nem tagjai a maffiának. Ha ugyanis tagok lennének, akkor nem nyomorognának!
Én nem dühöngök, szomorú vagyok és bosszús!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.