Így kell rezsicsökkentés és brüsszeli harcot folytatni. Egyes településeknél - így Tiszaújvárosban is - igen komoly problémákat okoz, hogy változott a távhő ártámogatás. - Tavaly év végén szembesültünk azzal, hogy komponáltak egy új képletet, ami alapján jelentősen csökken a hőszolgáltató TiszaSzolg 2004 Kft. árbevétele - nyilatkozta lapunknak Bráz György polgármester. - Eközben a rezsicsökkentést harsogja minden média. Nem is lenne ezzel semmi baj, csak az a helyzet, hogy a költségek növekednek. Ott is vannak minimálbéres dolgozók, akiknek emelni kell a bérét, a rendszereket karban kell tartani, fejleszteni is kell. A lényeg az, hogy a lakosságtól rezsicsökkentett módon lehet csak beszedni a díjat, amit pedig távhő ártámogatásként megkap a cég, az is csökken. Bizony ez együttesen jelentős forráscsökkenés.

Forrás: tiszaujvaros.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A piac már csak ilyen. vannak költségek, amiket ki kell termelni, mert egyébként csőd a vége. A woodoo képzőben lehet, hogy rezsiszilárd a sztár, de a valóság rideg, mint a mai hajnal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@aremy: látod, ezeknek a rohadékoknak a sikere a kommunikációban rejlik. Mi akik még emlékszünk ezekre a gyülölt magyarázó szövegekre érthetővé válik a mai beetetés, h a végén mi fizetjük, csak a marhája nem érti.
aremy
@lampa laz: azért a pergő bringás sem érti!vagy ő is a marhája ?
Nessy
Ez egyszerű matematika! Ha valamit csökkentek az egyik oldalon, emelnem kell a másik oldalon, hogy az egyensúly megmaradjon. Viszont ha még el is lopják egy részét, azt már csak plusz forrásból lehet pótolni.
Mondhatom, hogy tessék 100 forintból három fogásos ebédet főzni a családnak, ha azért csak egy üveg ásvány vizet kapok! Akkor bizony csak vízet kap a család. Arról nem is beszélve, hogy mindenre ráteszi mocskos mancsát pártunk és kormányunk, tönkreteszi, és a romokat másra fogja! Viszont a hívek lelkesek, mert mire észre veszik mi is történt, már késő lesz!
papa.49
Lassan az összes szolgáltatás díjbevételeire ráteszi a mancsát a fütyisz, minden pénz az általuk kreált vízfejekhez folyik be az valódi szolgáltató meg csendesen tönkremegy a pénzhiányba!!!
telegdilaci
Ez várható volt,mindent vissza államosítottak,jól beetették az Embereket,akik bevették a rezsicsökkentés,maszlagot és tapsikolt,a Fidesznek hogy ez igen meg csinálta,majd ráfogják a EU-ra kupakos lali már bezengte,hogy bajban lesz a rezsi csökkentés az EU-miatt.jól ki van ez találva most jöttek rá hogy,karban is kellene tartani felújítani üzemeltetni kell a létesítményeket,de nincs miből,egyék meg amit főztek,remélem rájönnek egyszer az Emberek hogy mekkora hazugság kábító propaganda,részesei lettek,én már régen nem hiszek! most meg be zengték,hogy a nyugdíjasoknak is kell,fizetni egészségügyi hozzájárulást,csak még a pontos összeg nincs meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.