Antall Péter beperli Szert Boglárkát, derül ki az Atv.hu-nak adott interjújából. Az Antall József Tudásközpont vezetője reagált azokra a kijelentésekre, melyeket a Magyar Nemzetnek tett a központból elbocsátott beosztott. Utóbbi szerint erősen a kormány felé húz Antall Péter, az általa vezetett intézmény ugyanis 600 millió forintot kap a Miniszterelnökségtől évente. Antall viszont az interjúban kifejti, Szert Boglárkának nem azért kellett mennie, mert megvédett egy munkatársat, aki lájkolta Facebookon az olimpiaellenes aláírásgyűjtést. Hanem egyrészt a szervezetben zajló átszervezés miatt, másfelől azért, mert rendszeresen késett, és egy ízben otrombán szidalmazta őt és családját szemtől szemben. Mint mondja, szóban többször, de írásban is figyelmeztette már Szertet, és nem kirúgásról van szó, hanem a munkavégzés alól mentette fel, amikor a hölgy már a felmondási idejét töltötte.

Antall nem látja aggályosnak a helyzetet, ami miatt kirobbant az egész ügy. Mint ismert, az elnök jelezte Facebookon: a központban dolgozó munkatársak ne lájkolják a budapesti olimpiát támadó posztokat. Kiemeli, nem utasítás, kérés volt a részéről, hogy a munkatársak ne foglalkozzanak belpolitikai ügyekkel, de szerinte ez nem nyomásgyakorlás. Szert Boglárka ezt követően egy vezetői értekezleten megvédte kolléganőjét, akit szerinte Antall megalázott egy lájk kapcsán. Szert úgy véli, az udvaroncok, lakájok, az udvari beszállítók túlbuzgósága van jelen a tudásközpontban, és neki emiatt kellett távoznia. Antall viszont tartja, hogy ő amiatt szólt az említett kolléganőnek, mert előre látta, hogy a hölgy majd aktívabban részt vesz az olimpiaellenes kampányban, ez pedig rossz fényt fog vetni az intézetre, belesodorja őket a belpolitikai csatározásokba.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Hazug bunkó vagy, mint a teremőr apád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nem irígylem a hölgyet, mert (szerintem a nem irányított, mi több független) magyar bíróságon nem sok esélyt látok a részére. Ha az első fokon megnyerné, majd odaszól a Szájernéni, hogy vizsgálja felül egy még függetlenebb fórum az első, még nem jogerős, de a nép által felháborító itéletet.
@lusta: Alapvető kérdés, hogy most ő ilyen hülye, vagy minket néz annak, vagy esetleg külön még rá is gyúrt.
Nem--ő most ilyen hülye ÉS minket is annak néz ÉS rá is gyúrt.
lusta
@namihami: Remélem nem lesz abból különösebb baj, hogy bennfentes információt hozott nyilvánosságra.
justhpeter
@lusta: Nincs olyan információ a világon, ami Antall urat igazolná.
namihami
@lusta: Láttál, hallottál már valakiről közülük, akinek bármi baja esett volna a fenti ügy miatt? Ha bármi ilyen kibukik, azonnal jön egy metró-ügy vagy bármi más (akkor is találnak valamit, ha nincs) és a csicskasajtó máris takarít. A legrosszabb esetben ott a végállomás (Pintér-Polt), akik nem találnak okot az ügyben való vizsgálatnak még az indítására se.
bencemacska
@namihami: Szerintem a munkaügyi perek magánvádasak, nincs szerepe az ügyészségnek!
De a munkaügyi bíróságon Szájerné által kinevezettek ülnek!
nezelodo
Ja, a fater sem azért rúgta ki a Maléternét az Orvostovábbképző Intézetből, amikor kinevezték Kádárék vezetőnek apádat, mert ötvenhatos volt a férje, hanem mert ferde szemmel nézett rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.