Szanyi Tibor jó ideig verhette a klaviatúrát az OLAF-jelentés miatt, erre a főpolgármester 3 mondattal úgy elintézte, hogy fáj nézni. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Olimpia: Tarlós cáfolja az alkut, kiosztja Kósát Tarlóst beidézik OLAF-ügyben Demszky a 4-es metróról: Bizonyára loptak Az abszurd humor legszebb korszakait idézi Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő közleménye, amit a négyes metróról szóló OLAF-jelentésről írt. Szanyi ugyanis ráírt az Európai Csalás Elleni Hivatal (ez az OLAF) főigazgatójára, amiben az igazgató szerinte elismerte,Szanyi Tibor jó ideig verhette a klaviatúrát az OLAF-jelentés miatt, erre a főpolgármester 3 mondattal úgy elintézte, hogy fáj nézni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny alkesz! Hogy belefutott a masik bunko melyenszanto sertesebe...!
De szep, amikor egy reszeg meg egy bunko osszeborulva vitatja meg az orszag jovojet...
Szegeny, szegeny Magyarorszag.!
RonaGyuri
jaj Pistuka a Szanyi tényleg nem komplett, de te is egy sötét bunkó vagy! =))
volvós
2 ivócimbora a józanodás elött...de nem " anyáztak "
nezelodo
A Szanyi kapitány reménykedhet, viszonylag jobban teljesítenek azok a dokik akik az elvonókúrát irányítják, mind azok akik a nárcisztikus személyiségzavart akarják valakinek a fejéből kigyomlálni.
cs.n.
Ez a netes trollok stílusa, érdemi hozzászólás nélküli személyeskedés. Tarlós közleménye ugyanis csak ennyi volt, a témáról semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok