Ez a nap is eljött: már a Gój Motorosok köztudottan jobboldali gyülekezetét vezető Mészáros Imre is úgy döntött, baráti hangnemben ugyan, de kifejezésre juttatja kifejezésre nem tetszését a kormány "helyi kiskirályainak" teljhatalma miatt – meg is tette, méghozzá egy a mandineren közölt nyílt levél formájában.

Az igaz magyar szívű Mészáros még azt a f orgatókönyvet is felvázolta levelében, hogy a kiábrándult szavazók újra a "szocikat" küldhetik a nemzet nyakára. Íme, a változtatás nélkül közölt levél:

Itt az idő, hogy a társadalom számos tagjaival megnyugtató módon és főleg tettekkel ne szavakkal bizonyítsanak előttük! Az élet számos területein nagyon sok kritikát hallok, hogy helyi kiskirályok döntenek az emberek vállalkozásairól – sorsaikról az élet számos területén. Csak remélni tudom, hogy ezen észrevételek Önhöz is eljutottak!

Ha nem cselekszenek érdemben minél hamarabb, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy 2018-ban úgy járunk, mint 2002-ben! Jelenleg nem látok Önöknél jobbat, de én csak ugyan egy vagyok a nyolcmillió választópolgár közül. De van kb. két és félmillió polgár, akik sohasem szavaztak! Marad öt és félmillió választópolgár, akiket érdekel az ország sorsa! Nem kellene tovább hergelni őket álláspontom szerint.

Miniszterelnök Úr! Kérem, fontolja meg soraimat, főleg a nemzetünk érdekében. Vagy megint jöhetnek az ígéretek baloldalról és azok megkajálásával megint ránk köszönhet a szoci éra. Én egy nyugodt, kiegyensúlyozott, élhető Magyarországon szeretnék továbbra is élni, aki sohasem fogja elhagyni a hazáját! Hiszen vallom, hogy szívet cserél, aki hazát cserél!

Az Ön szavaival élve komoly munka vár ránk!

Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

A sikeres eredményhez pedig bizony Önöknek is tenni kell!

Mi Gój Motorosok ebben partnerek leszünk, minden ellenszolgáltatás nélkül, választ nem várok, hanem tényszerű eredményeket szeretnénk látni!

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Basszátok meg, abban is partnerek voltatok, hogy idáig süllyedt ez az ország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@aremy: persze..csak ha valaki nyílt levelet ír a min.elnöknek, akkor enter előtt legyenszíves megmutatni egy érettségizett havernak..

amúgy értem a szándékát...
quadrocopter
@justhpeter: El akarják adni magukat a pénzes csemeték, mert ahogy néztem nem MZ-kkel menőznek!
namihami
Soproni Piroska--facebook
Tessék mondani, hogy hogyan kell azt a szót értelmezni, mert kegyed talán tudja, hiszen maga írta le : gojók.
Mert: vagy
1. golyók LY-nal és akkor egy kerek tárgy, ami ebben a szövegkörnyezetben enyhén szólva értelmezhetetlen, szimplán ostobaság.
2. gójok és gojók, a hosszú magánhangzó a megfelelő helyen használva és akkor a fehér rasszra használt zsidó kifejezést jelenthetne.
Na, ez, amit maga használt, az egyetlen változat, ami semmire se jó.
Kézcsókkal.
Hellcat
"Én egy nyugodt, kiegyensúlyozott, élhető Magyarországon szeretnék továbbra is élni" Akkor miért a fideszt támogatod te pöcs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.