Vagyis a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén nem lesz döntés.

Nem fog dönteni a budapesti olimpiai pályázat visszavonásáról a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén, ugyanis erről a főpolgármesternek, a miniszterelnöknek és a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének kell döntést hoznia – mondta el Tarlós István főpolgármester az Inforádiónak.

Tarlós szerint vitázni fognak ugyan a kérdésről, de döntés nem lesz, mert a közgyűlés után ül le tárgyalni Orbán Viktorral és Borkai Zsolttal.

A főpolgármester hozzátette, bizonytalan a helyzet jelenleg, legalább még három hét, mire a Momentum Mozgalom által leadott aláírásokat hitelesítik. 

Nekem azért sokat mond negyedmilliónyi polgárunk állásfoglalása, pláne ha kiderül, hogy mind budapesti. Várjuk meg a végleges számokat, és próbáljuk meg higgadtan értékelni a helyzetet, mert egy tagadhatatlan: ez a vita, amely kialakult az olimpiáról, már rég nem az olimpiáról szól

- mondta el az Inforádiónak.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Tarlós Úr.
Amíg az állan csecsén tengődnek, addig ne akarjon nolimpia ügyben dönteni.
Mert ha odaállt volna úgy L'art pour l'artosan, adva x összeget a buliba, akkor azt mondom joga van döntögetni ebben az ORSZÁGOS, NEM CSAK budapesti kérdésben!!!
Mert ugye az erre felvett hiteleket,adóssághegyeket NEM CSAK budapest(most direkt kisbetű) csengetné, hanem az egész ország.
aremy
esetleg ha át tenné csütörtökre a közgyűlést! mert akkor az ovi már pénteken harsoghatná a királyi rádióba hogy ez van.
justhpeter
Bátorság, Tarlós úr, bátorság ! Csak nyugodtan háríts, hiszen a te szavazóidról van szó. Maximum nem indulsz a következő választáson. Mondjuk nekem nem is fogsz hiányozni. Megkaptál minden lehetőséget és nem éltél vele.
Ludmilla
te fizeted,te ostoba senkiházi tarha?Dobjátok össze az összeget,patkány,aztán hajrá

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.