Az LMP népszavazást kezdeményez a paksi bővítésről, az erről szóló kérdést hamarosan benyújtják a Nemzeti Választási Bizottsághoz - jelentette be a párt társelnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@aremy: Igazad van, szerintem is ázsiai, de tiszteletben tartom, hogy Orbán csak fél-ázsiainak titulálta magát és a hívőit.
aremy
@Béla333: erre volt két évük!! a másik meg hogy nem a választási irodába teszi ezt csak az újságba ennyit a kezdeményezésükről!!ugye ugye...
Béla333
@aremy: 12.18
Ne fikázd a dolgot! Inkább örülj, hogy valaki végre megteszi!
Kutyuska
@Perwool: Leszállt a seprűről a banya interjút adni? Csak nem atommal működik a cirokseprűje?
Hát igen, Putyin és Orbán atomfizikusok is, ők nem laikusok.
aremy
@Béla333: fikázni nem merem őket inkább golyókat gyúrok belőle! ja valaki a senki azért gondolj bele mire ez a "kezdeményezés"szárba hajtana már ha tényleg akarják és ezért írtam azt a két évet akkorra ki derül hogy a 18-as választások miatt nem lehet meg tartani ennyit arról a nagyon akarásról!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.