A Felcsúttal szomszédos Óbaroknak még járdára sem telik. A falu független polgármestere arra jutott, ma csak fideszes település kap állami pénzt, ezért, hogy községét segítse, lemond posztjáról, még el is költözik. Hogyan lehet tizenkétmillióból kilencet ellopni? Mi Mészáros Lőrinc beceneve? Riport egy jedi lovaggal.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"szerény, tisztességes, korrekt ember."
Szerénységből, tisztességből, korrektségből kb. annyi van benne mint hóemberben vérkeringés!
Ember??? Patkány!
Perwool
"szerény, tisztességes, korrekt ember."
Szerénységből, tisztességből, korrektségből kb. annyi van benne mint hóemberben vérkeringés!
Ember??? Patkány!
elnyomott
Nem hiszem, hogy sokan végigolvasnak egy hossza lélegzetű cikket. Ezért nekik:
" Egy tájékozottnak tűnő falubeli mesélte nekünk odakint, hogy Mészáros úr csak aláír, jogászok hordják elé villával a papírokat, nem is ismeri a pályázatokat, melyeken nyer, fogalma sincs, miket vásárol, azt is csak utólag tudta meg, hogy megvette a Népszabadságot, a helyzet rabja, beszorult, és állítólag azt az ígéretet kapta, sose lesz elszámoltatás, hiszen 2018 már zsebben a Fidesznek, 2022-re meg amúgy is minden elévül."
Edmond Dantes
Lehet,hogy csak meg kéne keresnie azt az ötvenvalahány éves óbaroki férfit,aki gyerekkorában laposra vert egy szomszéd falubéli nagyszájú gyereket.Győzze meg,hogy kérjen bocsánatot a mára már igen naggyá lett embertől,ő viszonzásképpen bocsásson meg már végre Óbaroknak.Ugyanis piti embernek piti sérelmei vannak.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/15/milyen-jovot-remelhet-egy-ilyen-orszag-te-szerencsetlen-szemelyisegtorzulas/
Milyen jövőt remélhet egy ilyen ország? Ahol aszerint mérik a járdákat, a falábú, tehetségtelen
futballistákba öntött közpénzmilliárdokat (igen, baszki, a tao továbbra is közpénz), hogy hol
született az ország miniszterelnöke. Hány ilyen falu van még az országban, ahol nem született egyetlen kortárs zseni sem, aki miatt fűteni kell a gyepet és stadiont b*szni a kertje végébe kinti vécé helyett? Ahol se járda, se közművesítés, se munkahelyek, se kalandpark, se jelen, se jövő? Hány zsákfalu lehet, amelynek nem volt olyan szerencséje, hogy a lelkibeteg, gyerekkori traumáiból kigyógyulni képtelen országvezetőnek valamilyen érdekeltsége okán legalább egy nyomorult járda megadasson annak a néhány száz embernek, aki pechére oda született? Meddig lehet még nyíltan zsarolni a polgárokat azzal, hogy ha nem jól szavaznak, nem lesz pénz semmire (lásd Kövér László esete Salgótarjánnal), nemhogy komoly befektetésekre, de egy rohadt járdára sem? Nem kórház, nem orvosi rendelő, megfelelő egészségügyi ellátás, nem óvoda vagy iskola, hanem járda!
Óbarok nem a kivétel, hanem a szabály. Arra, hogy a nagyívű, öntömjénező halandzsákon és
ígérgetéseken túl mégiscsak egyetlen következetes kormányzati elgondolás létezik: vannak első­ és másodrendű polgárok. A függetlenséget büntetik, a fáraó kényének és kedvének való
maximális kiszolgáltatottság viszont csodákra képes. Az egyesek belefulladnak a lopott pénzbe, a ketteseknek meg a 21. században sem jut járda. Ez Orbán feudalizmusa. A földhözragadt magyar valóság. Amelyben porlik minden, mint a szikla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.