A határt védő magyar egyenruhások nagy számban verik, ütik, gumibotozzák, kutyáikat ráuszítják a szerb határon a menekültekre.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
javaslom az együttérző rémüldözőknek, hogy ballagjanak el néhány demokratikusabb, műveltebb ország határaira..ha szerencséjük van, és nincs áram a kerítésben, akkor viszont tűzparancs van..ha kerítés sincs, akkor kiadós verés..stb..

érdemes utánakeresni...meg annak is, hogy igazak-e az itteni határőrizetre köpködött vádak.? mert kik is sérülnek meg? és miért is? feljelentettek-e bárkit is ez ügyben fényképpel, orvosi látlelettel bizonyítva szörnyű tettét?
Peller Anikó
Aztán mit kellene velük csinálni barmok, talán kis táblácskákra felirat isten hozott benneteket agresszorok?

A 3000 millióból tulajdonképpen hányat, akarommondani hányat kellene számolatlanul beengedni barmok?

Tűz.
karma1
Szoval az az 50 fo ballagott vissza a szerbeknek ezt elujsagolni? Hmmm, ... nagyon erdekes,...Arra azert kivancsi lennek, hogy ez az akkuratus veres HOL tortenik? A kerites melyik oldalan? Mert azert az sem mindegy am! (Legalabbis jogilag. En tutira hanyattesnek mar egy jokora pofontol is a kerites barmelyik oldalan,...:o(((( )
Köb Jani
Egyenlőre örülniük kell, hogy csak verik, akiknek ez nem tetszik,azok már nem is emberek de egy semmirevaló, celeb gondolkodással rendelkező hulladék.Aztán miért is verik, na erről kezdjenek már el szövegelni! Ki az aki az ország határát nem tiszteli? Mert ő egy felkapott migráns, neki mindent szabad? Kerítés előtt, kerítés után, két kerítés közt?
Köb Jani
@Peller Anikó: Ezek az ügyeletes aggódók !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.