Többet adunk nettóban a multiknak, rossz az adópolitikánk. A kormány azt hiszi, ha stadiont épít, attól beindul a gazdaság, pedig inkább a humán tőkébe kellene befektetnie, derült ki egy beszélgetésen. Magyarországon az üzleti szektor egésze relatíve kevés adót fizet, az adóterhek inkább magánszemélyekre, fogyasztókra nehezednek.az Audi 35 millió forintot kapott a magyar államtól egyetlen munkahely létrehozására. Felmerül a kérdés, hogy ezzel tulajdonképpen mi, az adófizetők finanszírozzuk hosszú évekre az Audi bérköltségeit, mondta. HIRDETÉS

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@1magyar: És miért nem kap ? Csak nem a multik a hibásak ?
Megmondom, Kevesebb jutna amit ellophatnak, kevesebb stadiont építhetnének.
coni
@1magyar: Nagy bánatomra az összes ismerősöm húzza le a rolót mert annyira sarokba vannak szorítva. Ha nem is ennyit de valami kis támogatást kaphatnának, mert ez vinné előre az országot.
nyanya001
@coni: Gondolod ezeket érdekli az ország sorsa ?
Szarrá lopták magukat, az ország meg mehet a jó francba !
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/03/11/a-nemzeti-elelmiszerkereskedelem-kerdese/
Jó, ha tudjuk: a kormányfő nem beszél a levegőbe, akkor sem, ha „az Európán kívül is van élet”, meg a „parlament ellenzék nélkül is működik” ( ezt már Rákosi is tudta ) megvalósítása éveket vesz igénybe. Csak tessék emlékezni, hányszor említette a parlamentet lesajnálóan, az ellenzéket, mint „kerékkötőt”, a politikát, a pártokat, mint valamiféle ártalmas képződményeket (ő csak tudja, 29 éve egy párt elnöke és hivatásos politikus), és így tovább. De azt tudnunk kell, többpárti parlamentarizmus nélkül nincs demokrácia.
Nessy
Tény, hogy "közvetlenűl" a multiknak adózunk, viszont közvetve állambácsinak. A külön adókat is mi fizetjük meg, amit aztán a költségvetés tüntet el. Mit gondoltok, a bevásárló központok "parkoló adóját" ki fogja fizetni? Hány féle szektorális, ilyen - olyan különadó van kis hazánkban? Hány agyament ötletet finanszírozunk tudtunkon kívűl?
És még mennyit fogunk! A jelenlegi ígéret cunamit is finanszírozni kell majd valakinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.