A Demokratikus Koalíció közlése szerint első fokon újabb pert nyertek a taopénzek ügyében, ezúttal a Vasas Akadémiának kell kiadnia, mire költötte a támogatást.

Földi Judit, a DK elnökségi tagja pénteken az MTI-nek elmondta, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvánnyal szemben tavaly jogerősen megnyert per után még harminc futballakadémia ellen indítottak pert. Most csütörtökön a Fővárosi Törvényszék mondta ki első fokon, hogy a Vasas Akadémia Kft.-nek ki kell adnia, hogy mire költötték a 180 millió forintos tao-támogatást – tette hozzá.

Hangsúlyozta: a DK szerint az indított pereknek nagy szerepük lesz abban, hogy a Fidesznek 2018 után el kelljen számolnia „a korrupció melegágyaként szolgáló taorendszerrel”. (MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ez az új elnevezése engem irritál! Miért kellett a hazai felsőoktatás intézményes formájával elnevezni a fociklubokat?! Mióta magas rangú irányító intézmények ezek?! Ide folyhat el az oktatásra szánt pénz jelentős része, az egyszerű névbitorlás miatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Nagyon helyes, el kell kapni a mocskos, sunyi, közpénztolvajok tökét a "néppártban"(?)- (is)!
eszegfu
@Cicamama55: 13:27 Egyetértünk! Érdekes módon vizilabda, vagy kosárlabda és sorolhatnám még milyen "Akadémia" nincs.
Eladott Ország
@eszegfu: Rendőr akadémia nincs. Viszont van olajozottan működő Belügyminisztérium 85 évre titkosítva.
lusta
Árdekes, a lengyel atlétikába nem ömlenek a taopénzek, mégis taroltak az atlétikai fedettpályás EB-n 12 éremmel, amiből 7 arany volt.
Eladott Ország
Ja, és csodálkozunk, hogy a nagyvállalkozóink – pártállástól függetlenül – elégedettek és nem akarnak változást? Nekik aztán teljesen mindegy, hogy milyen kalapba dobálják be azt a pénzt. Ők bizony mind jó magyarok, nagy hazafiak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.