Az NFM államtitkára egy válaszában fejtette ki, hogy bár Magyarországon is mértek szokatlan sugárzást, ez nem jelentett egészségügyi kockázatot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
1986-ban Csernobilt is elhallgatták. A 2011-es Fukushimát is igyekeznek tagadni, bagatelizálni.

Egyébként, a kanyaróval hogy állunk? Csak nem eltünt egyik napról a másikra?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@36: www.origo.hu/egeszseg/20141019-ebedidoben-kenik-meg-az-orvosokat-a-gyogyszergyarak-az-usa-ban.html
Ebédidőben kenik meg az orvosokat az amerikai gyógyszergyárak. Egy kisebb ajándék vagy ebédmeghívás is befolyásolja az orvosnak az adott gyógyszerről kialakított véleményét, és ennek következtében hajlamosabb lesz éppen azt felírni.
36
@Eladott Ország: A legalizált korrupció.(Őrületes nagy pénzek) És ha csak arra gondolok, hogy egy TV csatornán, főműsor időben, egy este, mennyi vény nélküli szer reklám lemegy...hát.(Ismét csak milliárdok) Itt Magyarországon is virágzik a megkenés. Étterem tulajdonos barátomnál is félévente foglalnak, hétvégére konferenciatermet+ebéd+ajándék gyógyszer cégek. De, olyan cégek is mint a vegyipar, mezőgazdasági részére specializálódott Syngenta is "csapatépítőket" szervez bónuszban a forgalmazóinak.
Milliárdok, milliárdok.
36
@Eladott Ország: És hát, orvoshoz úgy is elmegy előbb-utóbb mindenki, hisz ha akut baja nincs is, de valamibe bele akar kapaszkodni. Az orvos pedig, még az elrendelt vizsgálaton felül is kér vizsgálatot+egy új gyógyszert biztosan felír, amit a delikvens gondolkodás nélkül ki is vált, még ha később ki is derül hogy a szertől csak rosszabbul lesz. A gyógyszerszedők 40%-a mérgezést kap a felírt készítményektől. Generálják a bajt és az újabb milliárdok beszedését.
Ki van ez találva.
simmering73
Nem jelent veszélyt. Tudjuk. Mint 1986-ban.
Szókrakész
Fukushima már kétszer kerülte meg az északi féltekét.
USA nyugati partvidékén több tízezerrel nőtt az éves rákos elhalálozások száma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.