Ne legyen ciki és ne járjon bűntudattal a becsületesen szerzett gazdagság. “Botka László felült a vörös páncélvonatra, és elővette a jó öreg szociális demagógiát. Kár, hogy ez úgy hangzik: fizessenek a gazdagok. Persze aki érdemtelenül, csalással és visszaéléssel szerezte a vagyonát, annak a hátára kell térdelni, és vissza kell venni tőle. Ehhez elég legfőbb ügyészt cserélni az első percben, aztán énekelnek a madárkák maguktól. Az első tenor maga Polt Péter lesz. De erre nem azért van szükség, hogy féljen és szívjon, aki tehetős. Pont azért, hogy ne legyen ciki, ne járjon bűntudattal a becsületesen szerzett gazdagság. Nem lesz ebből jó hely attól, hogy megbélyegzés és üldözés az osztályrésze mindenkinek, aki sokra viszi. Azok a jó helyek, ahol reális, hogy milliárdokat keressen valaki csak azzal, hogy tehetséges, ügyes, és eközben akár lehet becsületes is. (…) Rubik Ernő és Mészáros Lőrinc nem ugyanaz a minőség, és nem ugyanúgy kell fizetniük. Edison és Al Capone sem...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ezt az elgondolást, hogy fizessenek a gazdagok, ki lehet dolgozni igazságosan.

A szocialista kormány a gáz, villany, víz hozzájárulást is úgy oldotta meg, hogy csak a rászorulók kaphassák meg. Nem úgy, mint a mostani rezsicsökkentési ámítást, ahol inkább a gazdagok nyernek sokat.
A fizessenek a gazdagok kidolgozható úgy, hogy csak a visszaéléssel szerzett vagyon kerüljön elvételre. Az adózásnál is lehet kidolgozni olyan sávos, eltérő kulcsos adózást, hogy a jobb körülmények között élők többet adózzanak, mint a középréteg. A lényeg a részletekben rejlik.
Eladott Ország
atlatszo.hu/2012/06/20/kis-oligarchatarozo-puch-laszlo/
Ez csak egy populista lózung. Akkor kezdjétek Puch Lászlóval minden magyar oligarchák ősével, minden magyar pártpénztárnokával, Simicska Lajos tanítómesterével.
www.origo.hu/itthon/20170119-80-millios-luxusjachtot-uzemeltet-puch-laszlo-csaladja-az-adrian.html
Milyen szövevényes céghálózat révén jutott Puch László érdekeltségébe a becslések szerint 80 millió forintot érő hajó. És így tovább , и так далее.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.