Több ezer orvos és ápoló hiányzik a rendszerből. Nincs elég orvos és ápoló. Emiatt teljes kórházi osztályokat szüntetnek meg, és nem elég, hogy a betegnek messzire kell utaznia szakellátásért, a távolabbi kórházban akár három hónapot is várnia kell a kezelésre – áll a Népszava csütörtöki cikkében. Miközben az Orbán-kormány stadionokkal szórja tele az országot, a magyar egészségügy csendben a haláltáncát járja: már komplett kórházi osztályokat szüntetnek meg, mert nincs elég orvos és ápoló. Így tett a Veszprém megyei kórház is, ahol az az arc- és állcsont-sebészeti ellátás szűnt meg, miután a főigazgató egyszerűen nem talált osztályvezető orvost. A szakemberhiány miatt egy-egy speciális ellátást igénylő betegnek most Budapestig, a Semmelweis Egyetem klinikájáig kell utaznia, ha azt akarja, hogy kezeljék. Csakhogy a beteg kálváriája az utazással még nem ér véget. Mivel az egész országból irányítanak Budapestre beteget, 90 napra nőtt az átlagos várakozási idő. Hogy ezt...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@nyanya001: A kurva anyját. Meg aki rá szavaz és tapsikol neki. Szar fideszállat csürhe.
Nessy
Mi a probléma? Tessék focizni, stadion van elég, meg foci akadémia,a mozgás manapság mindenre gyógyír! Ja, hogy csak és kizárólag focizni lehet,azt is egyesületi szinten, ami úgy hatvan körül már komplikárt? Igy járt!
Cefi
@nyanya001: A kurva anyját. Meg aki rá szavaz és tapsikol neki. Szar fideszállat csürhe.
nyanya001
@Cefi: Vérlázító amit ez megenged magának !
Eladott Ország
Igen, el kell benneteket takarítani, a rokonságotokat is, a pártkatonáitokat is, a bérnyaloncaitokat is. Csak ennyire vagyunk síkhülyének nézve, drága véreim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.