Nyuszi vagy oroszlán Orbán Viktor? - ezt a kérdést tette fel Juhász Péter. Az Együtt elnöke felszólította a kormányfőt, hogy ne fusson el gyáván a vita elől. Nemzeti konzultáció helyett inkább nyilvános politikai vitákon kellene visszajelzést kérnie Orbán Viktornak - így látja az Együtt. Juhász Péter szerint a konzultáció pusztán a Fidesz propagandacéljait szolgálja, ezért inkább nyilvános vitára hívja a miniszterelnököt. Az ellenzéki politikus felszólította Orbán Viktort, hogy vállalja a szembesítést az elmúlt hét év kormányzásának kritikáival. Azt is mondta, hogy bárhol, bármikor hajlandó vitatkozni a kormányfővel.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ki kell mondani, hogy ennek az urambátyám­féle világból ittmaradt büdös bunkónak semmi
köze az európai modellhez. Gyáva szar , korrupt tolvaj , ráadásul tehetségtelen és erkölcstelen. Nem várható el tőle a vita.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Muhah-ha-ha-ha...Eeezt vitára hívni ?? Eeezt ?? Legutoljára tüntettek a háza előtt,,( akkor még nem tiltotta be ),,,,asszonypajtást küldte ki a tüntetők közé...?? Ez meg reszketett az ablak mögött,,,,mint egy teliszart zokni ?? Muhaha-ha-ha-ha,,,,,,ezt...vitára hívni ?? :) :) :)DDDDD
coni
Vicces is lenne ha felovasná a papírról az előre leírt (Habony) válaszokat, bármi is legyen a kérdés. Ennyi erővel egy végtelenített magnetofonnal is vitatkozhatna Juhász.
Clavigo
Nem fog ráérni vitázni,,,,mert éppen szabaccssságharcol valahol...Amerre épp az elméje engedi...
lópicigáspár
Olyan ez, mintha engem hívnának éjféli misére!
quadrocopter
A Gyurcsány-Orbán tv-s vita óta a Geci senkivel nem mert nyílt színen leállni! Ott bukni is lehet a haugságokkal!
Az menő, amikor elmondja a hasonlatoktól hemzsegő dajkamesét, majd besöpri a birkatapsot, szájszél nyalogatás és némi vállrángatózás közben, majd kivonul a pástról, mint a lottóötös nyertese!
Eladott Ország
Ki kell mondani, hogy ennek az urambátyám­féle világból ittmaradt büdös bunkónak semmi
köze az európai modellhez. Gyáva szar , korrupt tolvaj , ráadásul tehetségtelen és erkölcstelen. Nem várható el tőle a vita.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.