Nyuszi vagy oroszlán Orbán Viktor? - ezt a kérdést tette fel Juhász Péter. Az Együtt elnöke felszólította a kormányfőt, hogy ne fusson el gyáván a vita elől. Nemzeti konzultáció helyett inkább nyilvános politikai vitákon kellene visszajelzést kérnie Orbán Viktornak - így látja az Együtt. Juhász Péter szerint a konzultáció pusztán a Fidesz propagandacéljait szolgálja, ezért inkább nyilvános vitára hívja a miniszterelnököt. Az ellenzéki politikus felszólította Orbán Viktort, hogy vállalja a szembesítést az elmúlt hét év kormányzásának kritikáival. Azt is mondta, hogy bárhol, bármikor hajlandó vitatkozni a kormányfővel.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ki kell mondani, hogy ennek az urambátyám­féle világból ittmaradt büdös bunkónak semmi
köze az európai modellhez. Gyáva szar , korrupt tolvaj , ráadásul tehetségtelen és erkölcstelen. Nem várható el tőle a vita.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
De a viktor szopkin nem fog kiállni egy vitára!!! Mert ő nem nyuszi!!! ő egy geci!!!
Clavigo
Muha-ha-ha-ha-ha...Ezt kihívni vitára ?? Eeeezt az izét ??? Muha-ha-ha-ha...
Nessy
Ezzel az erővel egy siketfajdot is vitára hívhatna Juhász Péter. Ha páva táncot nem is, de násztáncot az is tud járni! Tánc, tánc!
RonaGyuri
viiiiiiiitááááááááááraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Orbánt? Azt sem tudja, hogy mi az! =))
Clavigo
Muhah-ha-ha-ha...Eeezt vitára hívni ?? Eeezt ?? Legutoljára tüntettek a háza előtt,,( akkor még nem tiltotta be ),,,,asszonypajtást küldte ki a tüntetők közé...?? Ez meg reszketett az ablak mögött,,,,mint egy teliszart zokni ?? Muhaha-ha-ha-ha,,,,,,ezt...vitára hívni ?? :) :) :)DDDDD
coni
Vicces is lenne ha felovasná a papírról az előre leírt (Habony) válaszokat, bármi is legyen a kérdés. Ennyi erővel egy végtelenített magnetofonnal is vitatkozhatna Juhász.
Clavigo
Nem fog ráérni vitázni,,,,mert éppen szabaccssságharcol valahol...Amerre épp az elméje engedi...
lópicigáspár
Olyan ez, mintha engem hívnának éjféli misére!
quadrocopter
A Gyurcsány-Orbán tv-s vita óta a Geci senkivel nem mert nyílt színen leállni! Ott bukni is lehet a haugságokkal!
Az menő, amikor elmondja a hasonlatoktól hemzsegő dajkamesét, majd besöpri a birkatapsot, szájszél nyalogatás és némi vállrángatózás közben, majd kivonul a pástról, mint a lottóötös nyertese!
Eladott Ország
Ki kell mondani, hogy ennek az urambátyám­féle világból ittmaradt büdös bunkónak semmi
köze az európai modellhez. Gyáva szar , korrupt tolvaj , ráadásul tehetségtelen és erkölcstelen. Nem várható el tőle a vita.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.