A tanulási nehézséggel küzdő diákokat félanalfabétának vagy egyszerűen csak hülyének tartják. Az állami iskolákban való fejlesztésüket ellehetetleníti a fejlesztő pedagógusok hiánya és a tanárok nemtörődöm hozzáállása. A köznevelési törvény szerint viszont akár a szomszéd néni is fejlesztheti a gyerekeket. A BTM, vagyis a beilleszkedési, tanulási és magatartási problémákkal küzdő gyerekek kategóriájába tartoznak a diszlexiások, diszgráfiások […]

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az az érzésem, hogy az oktatásban véghezvitt kormányzati "fejlesztések" még azoknak is elvette a kedvét, akik addig szívvel lélekkel is tanítók voltak, nem csak a szakmájuk okán.
eugen4402
Ez teljesen igaz! De ez manapság előny, az érvényesülés alapfeltétele a párthovatartozás, és direkte az analfabéták, a hadarók, a magukban motyogó önmagukba bezárkózott szellemóriások által "teljesít jobban az ország"...
Hogy hülye? Hát Istenem, kis hibája mindenkinek van. Annak meg örülnünk kellene, hogy lusták. Mi lenne, ha szorgalmasak lennének? Hetente két abnormális lázálmukat iktatnák törvénybe, bár ez már bejött..!
Pálinkafőző Rézüst
Kormányunk csak és kizárólag beilleszkedési, tanulási és magatartási problémákkal küzdő emberekből áll. Új Magyarország!
nezelodo
@Pálinkafőző Rézüst: Félreérted a dolgot! nem azért járt vagy három helyen általánosba mert baj volt vele, hanem mert mindegyikben be akarta spenóttal festeni a falat, a tányért használva ecsetnek.
Pálinkafőző Rézüst
@nezelodo: most viszont már a mi pofánkba tolja a szaros bilit... :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.