Orbán Viktor ma reggel is értékelte az ország helyzetét a Kossuth Rádióban. Amit mondott, az egészen egyszerűen elképesztő. Azzal kezdte, hogy világossá tette, hogy a “Soros-egyetem” jövője az amerikai-magyar kormányközi tárgyalásokon múlik. Orbán elmondta, hogy az Oktatási Hivatal vizsgálata megállapította, hogy több külföldi egyetem is szabálytalanul működik, köztük “Soros György egyeteme is”(CEU). Hiába milliárdos valaki, Magyarországon nem állhat a törvények fölött- hangoztatta.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az ellenzék és a választók passzivitását elnézve a baj csak hatványozódni fog az elkövetkező évtizedekben. De ahogy korábban Orwelltől is idézték " a nép nem áldozat hanem bűntárs".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Most komolyan. Van aki reggel a Kossuth rádióban ezt az elmeháborodottat hallgatja?
Béla333
@verőce21: 17.47
Ok! Csak a demokráciát ne keverd bele légyszives!
quadrocopter
Csavarodott volna a köldökzsinór anno a koszos nyakára ennek a szaházinak!
nevemnick
Sziszifusz :,,Orbán Viktor szándékosan fordít maga ellen szinte mindenkit, ezt abból a célból teszi, hogy elveszítse a 2018-as választást."
Hatalmas marhaság.
Orr-bán a hatalmát nem fogja csak ,,úgy" odaadni. Foggal-körömmel és ha másként nem megy ,,akármivel" megőrzi az uralmát.
2018-as választás nem lesz egy nászmenet, erre sajnos felkészülhet az ország.
Ennyi.
Perwool
@verőce21: A te értelmezésedben ha mondjuk egy párt 51%-ot kap a választásokon, azt csinálhat amit akar, nagy ívben lexarva a másik 49% véleményét. Azon még nem tűnődtél, ha ez így lenne, akkor minek a parlament? Választ​ás​​ok, után aki nyer, 4 évig azt csinál, amit akar. Ellenzék felesleges?A majdani kormánypárt nem az 51% szavazójukért tartozik felelősséggel, hanem 9,5 millió állampolgárért. Majd leszarhatja a 49% embert, ha kizárólag az 51% kapja a fizetését.
verőce21
@Perwool: (18:05) Felesleges rettegned a Fidesszel meg nem történt dolgok miatt!
Lehet az 4/5 is. :)

(Egyébként az észrevételed az MSZP-SZDSZ koalícióra igaz volt. Főleg 2008 04. 30. után.)

"A kormánytöbbség a 2006-os választást megnyerő Magyar Szocialista Pártból (MSZP) és a vele szövetséges Szabad Demokraták Szövetségéből (SZDSZ) állt, 2008. április 30-áig, amikor az SZDSZ visszahívta minisztereit és kilépett a koalícióból. A kormányfő Gyurcsány Ferenc (MSZP) volt."
hu.wikipedia.org/wiki/2006-os_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.