A beléptetésnél nem találták a listán az őrök a 444.hu munkatársának nevét, így nem engedték be az Országházba, pedig a kitiltását elvileg feloldották. A sajtóiroda azt ígérte, hogy intézkednek, de az őrök később állították: nekik senki sem szólt. A 14 órakor kezdődő sajtótájékoztatóra érkező újságíró 15 óra 40-kor feladta, visszament a szerkesztőségbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Játszanak a patkányok, hálából a strasboutgi elmarasztalásért!

Erre kér még 4 évet az a tetű Kövér, vagy a pofátlan lopásokhoz és mutyikhoz?
Eladott Ország
Szeretném azt hinni, hogy ezt már biztosan nem lehet benyeletni a lábtörlőnek nézett magyar
közvéleménnyel, a szakmával, az értelmiséggel. Valójában szinte naponta. Sokszor reméltem, hogy egyik ­másik égbekiáltó disznóságuk elkövetésekor a szekta is felébred és betelik a pohara. Hogy a jogállam, a törvényesség, a demokrácia ilyen jellegű semmibe vétele, amire az elmúlt hat évben hetente szolgáltattak példát, az ország ilyen gátlástalan kirablása és az, hogy már a látszatra sem adnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.