A V. kerületi Fidesz tagja szerint Simicska RTL Klubot érintő állításai miatt felmerül a gyanú, hogy a Fidesz egyik tagja korábban a párt programját, jó hírét, érdekeit sértő magatartást tanúsított.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mit akarnak ,,ETIKAI VIZSGÁLATOT,, elment az a csepp eszetek is nálatok alapfeltétel, hogy tetves gecik legyetek, az etika mellettetek csak egy másik csillagrendszerben található!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A világ legtisztességesebb emberét...a vityát...aki soha életében nem dolgoz...izé hazudott senki nem gecizheti le csak úgy következmények nélkül!!!
papa.49
Mit akarnak ,,ETIKAI VIZSGÁLATOT,, elment az a csepp eszetek is nálatok alapfeltétel, hogy tetves gecik legyetek, az etika mellettetek csak egy másik csillagrendszerben található!!!
nemkati
Ezt a Tényit arra tartja a Fidesz, hogy vele bizonyítsa, hogy a pártjukban szólásszabadság, egyenlő jogok, és demokrácia van? Vagy mi az oka, hogy Tényi még ezek után is párttag? Valami nagyon büdös ebben a történetben. Ettől függetlenül, nagyon kíváncsian várom, mi lesz ennek az etikai vizsgálatnak az eredménye. Az igazság az lenne, ha 0rbánt zárnák ki. Az lenne még csak egy érdekes helyzet! :DDD
papa.49
@nemkati: Ne ábrándozz, ébredj fel, ebben az esetben saját magát kéne kizárnia, azt meg egy bokszostól soha ne várd!!!
Nessy
Hogy "sérti a párt programját", addig értem, de a "jó hírét" már nem tudom értelmezni! Hogy lehet sérteni azt, ami nincs?
nemkati
Éppen 2 napja töprengtem azon, miért nem zárja ki a Fidesz azt, aki vizsgálódni akar valaki után, mert "felmerül a gyanú, hogy a Fidesz egyik tagja korábban a Fidesz programját, jó hírét, érdekeit sértő magatartást tanúsított."

Hát ma ez megtörtént, kizárták. :DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.