Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje a héten komoly családi ünnepet tartott, amiről képeket is posztolt a Facebookra. Kicsit talán kevéssé az érzelmes jelenetekhez kapcsolódik azonban a poszthoz fűzött megjegyzése, melyben a fideszeseket fenyegeti, arra az esetre, ha a családját támadnák. Botka László ezt írta ki a neten: "1997. április 5. Ma van a 20. házassági évfordulónk. Három gyönyörű kislánnyal többen lettünk, a fiatal jogászból polgármester, a végzős hallgatóból főorvos lett. Ma is megkérném, ma is hozzám jönne. Ők a legfontosabbak az életemben, a Fidesznek üzenem, hogy velem küzdjenek, de őket hagyják békén, "mert kitekerem a nyakukat”! Kívánok minden magyar családnak sok boldogságot! "

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem hinném, hogy a Fidesz bántaná a bajtársait...
Ma a mobilgátat szavazta meg az MSZP, holnap a fideszes 2/3-ot..
Botka lenézi a magyarokat ha azt hiszi, hogy nem látják át, hogy azért indítja Mesterházyt Veszprémben mert a Fidesz nem bír el Kész Zoltánnal és így nem lesz 2/3-a.
bencemacska
Valószínű, hogy van valami sértegetés a lányai közelében mert már másodszor közli ezt. Egyébként ebben tökéletesen igaza van, mert nem a lányai politizálnak. Eddig nem volt divat a család bevonása a politikai "adok-kapok"-ba.
A Ráhel esküvő felhajtása indította az Orbán család ellen is a szövegelést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.