A Momentum Mozgalom már számtalanszor bizonyította, hogy őket tényleg érdeklik a magyar ügyek, az emberek mindennapjai és azok problémái. Őket is felháborította a CEU egy hét alatt végbevitt lemészárlása. Sikeresen megfúrták az olimpia hazaáruló tervét, ami csődbe vitte volna a magyar gazdaságot, de Orbánéknak még hatalmasabb vagyont hozott volna. Beterjesztettek népszavazási kérdéseket, amit a Nemzeti Választási Iroda el is fogadott és pontosan határidőre össze tudták gyűjteni a szükséges aláírásokat, sőt jóval többet is annál! A Fidesznek nem is maradt más választása a több, mint 250 000 aláírást látva, azonnal visszavonták agyament ötletüket az olimpiáról.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@verőce21: Karácsonyra kapsz tőlem egy periszkópot. Csak hogy kidugd a csuticigány valagábol, hogy lásd meg, mi folyik kint, a valós életben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sanyi2015
@JAJMÁR: A Momentum az Olimpia lefújása után ismét egy hatalmas segítséget nyújt a Fidesznek és Orbánnak...
JAJMÁR
@Sanyi2015: Miért gondolod ezt? Tudod, aki a-t mond, mondjon b-t is.
Sanyi2015
@JAJMÁR: Egyszerű, ha végig is megy ez a kezdeményezés, az a 2018-as választásokat már nem fogja érinteni, csak a 2022-est. Ha elfogadásra kerül a törvény, pont akkor lesz elnökválasztás is, ahová Áder után Orbán vissza tud arcvesztés nélkül vonulni, ami számára nem bukás lesz, hiszen a törvények miatt nem indulhat. Addigra 4 év alatt a Fidesz fel tud építeni egy utódot.
Szókrakész
"A Momentum felajánlotta a lehetőséget, hogy megszabaduljunk Orbán Viktortól; olvasd el, hogyan"

Gyurcsánytól már nem is?!?!?!
Vajon mennyit kaphattak a "barátságért"?!
JAJMÁR
@Sanyi2015: Egyszerű? Csupa feltételezés amit leírtál, egysíkú gondolatmenetre felfűzve. Mitől lenne más, vagy jobb a helyzet, ha nem kezdeményezné a Momentum a népszavazást? Szerinted az ártana Orbánnak, ha nem kezdeményezné, és a kezdeményezés meg használ? Nem értem a logikádat!
A Momentum elkapott egy szálat... van még, lehet párhuzamosan is "fejteni"...

Amúgy a KE. pozícióra is ki lehetne terjeszteni, ott se kell 2 ciklusnál többet eltölteni, és jöhet a kérdés: ki válassza? A parlament, vagy a nép?

Szerintem belefér 2018-ig a népszavazás, egy év elég idő! Ha mégse, akkor is zajlik addig a kampány, - de azt magyarázd meg, hogy miért használ ez Orbánnak - és a választáson meg lehet mutatni a népakaratot. Persze nem ártana, ha a Momentum mellett a többiek is aktivizálnák magukat!
coni
Szerintem is arra kell a Fidesznek a Momentum, hogy átadja nekik a stafétát ha nyugdíjbavonulnak. Ez még odébb lesz, idén csak a Parlamentbe nyomja be őket (az LMP helyett mert ők elvadultak), 10 év múlva váltópárt lesz. A Fidesznek egyedül a Jobbikkal kell megküzdenie, az MSZP már zsebben van, a tényleges ellenzék meg eltűnik 2018-ban. Ideális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.