Közben egy professzor Lánczi múlt heti levele miatt otthagyta a Corvinust. Amióta kiderült, hogy a kormány módosítja a felsőoktatási törvényt, hogy ellehetetlenítse a CEU-t, a magyar felsőoktatás rengeteg szereplője kiállt a megtámadott magánegyetem mellett. A Corvinus vezetése nem hogy nem állt ki a CEU mellett, Lánczi András, a Corvinus rektora (egyébként Orbán-közeli politikai szakértő) egy körlevélben még finoman fel is hívta az egyetemén dolgozók, kutatók és hallgatók figyelmét arra, hogy mik is a nyilatkozattétel szabályai.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék rektor levelezése akár névváltoztatási kérelemként is felfogható

azoknak, akik később születtek és/vagy kevésbé emlékezősek: azokban a bizonyos 50-es években Titót láncos kutyának illet bélyegezni! =))
micfild
@RonaGyuri: később születtem. de emlékszem.. persze mesékből.
ez a kifejezés ráillik pár prominens személyiségre... inkább sokra.
lampa laz
Itt első sorba lánczi ellen kellene fellépni az egész egyetemnek. Ez 1 rohadt, mocskos pártkatona, aki pont ezért lett odarakva, h felügyelje és megfélemlítse az ott tanulókat és dolgozókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.