FIGYELEM FIZETETT HIRDETÉS! Végre világhírű modern épületünk is lehet. Egyre látványosabb szakaszba lép a Liget Projekt, vagyis a Városliget megújulása. Az új épületek közül több építése idén kezdődhet el, köztük az új Néprajzi Múzeum, a Városligeti Színház, a Magyar Zene Háza, és a Dózsa György úti mélygarázs megvalósítása is. Ezen kívül azonban még számos új létesítménnyel és megújult környezettel várja majd a park a látogatókat. A cikk megjelenését a Városliget Zrt. támogatta.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy újabb pozitív jelentésű kifejezés amortizálódik

Kedves barátom és kollégám emlékének ajánlva

Szép-emlékű Béka bátyám sok évvel ezelőtt a főváros egyik lelkes támogatójaként minden írását azzal kezdte, hogy elmagyarázta, hogy: „a szanálni kifejezésnek semmi köze a romboláshoz (főleg nem az ész és gondolkodás nélkülihez) a latin eredetű kifejezés jelentése = meggyógyít, orvosol, rendbehoz”!
Tele van a város, na jó csak szép számmal van, plakátokkal azzal a dumával, hogy „megújul a Városliget”!
Nos az, amit ezek a … (majd megmondtam, hogyan vélekedek róluk, maradjunk a finom kifejezésnél) ócska pártkatonák akarnak és sajnos fognak is művelni annak semmi köze a megújuláshoz, pont úgy ahogy a 60-as években a szanálásoknak a rendbehozatalhoz, pláne nem az egészségessé tevéshez! =))
relatív
Alapvetően a meghatározások, törekvések értelmezése téves az utóbbi időben hazánkban, így nem azonos ' az erdőben, ligetben épületek ' és ' az épületek közti fás zöld terület ' sem !

A butaság ebben IS kiütközik, a számos hozzá nem értő törvénykezés folyamataként...

Ha szakmai ismeret, tudás nélkül kezdünk bármilyen, egyébként kedvező kimenetellel kecsegtető munkába, abból jó sosem sül ki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.