A tervezett sportberuházásokat megvalósítják és Budapest újra pályázni fog olimpiarendezésre – jelentette ki Fürjes Balázs az olimpiai sportágakkal, hírekkel foglalkozó insidethegames portálnak nyilatkozva.

A Budapest 2024 olimpiai projekt vezetője elmondta, hogy miután a hét év múlva esedékes játékokra vonatkozó pályázatot visszavonták, "a kormány megerősítette, hogy minden tervezett versenyhelyszín elkészül".

"Ez azt jelenti, hogy a 2024-es pályázat érvényes lehet 2028-ra vagy 2032-re"

- tette hozzá az egyes kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos megemlítve még, hogy "Budapest mindenképpen pályázni fog még", mert "ez egy 120 éves álom".

A tervezett beruházások között szerepel a Duna-partra megálmodott Olimpiai Stadion, amelyben a hazai atlétikai szövetség javaslatára 2023-ban világbajnokságot rendeznének. Ezzel összefüggésben Fürjes már folytatott is megbeszélést Sebastian Coe-val, a nemzetközi sportági szövetség elnökével (IAAF) az aarhusi SportAccord konferencián. Atlétikában – Coe kezdeményezésére – a közelmúltban eltörölték a hivatalos pályázati eljárást, helyette az IAAF előzetes egyeztetéseket követően bejelenti a rendezőt. Az idei atlétikai vb Londonban, a 2019-es Dohában, a 2021-es pedig az egyesült államokbeli Eugene-ben lesz.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A jo edesanyadat is indithatnad, furjes, a hatonfekves barnamedvevel cimu sportban, mert kb. ezt kivanom neked is, meg a totalisan meghibbant agyu gazdaallatodnak is...

Szoval hagytatok, hogy NE lehessen nepszavazas, mert az mar utos lett volna, es EZT talaltatok ki, a 2023-as atletikai vb-t... Mert az epuletek megepiteseben van nektek a leheto legnagyobb buli, amitol a Momentum miatt elestetek... Nagyon remelem, hogy mar ezt a vizes vb-t is racs mogul nezegetitek... Ezt erdemelnetek...
Tenyleg, a visszaszamolo ora mar rendben van? Ugrotornyot megepitettetek? Nem fog leszakadni a nezoter, mert szarbol csinaltatok a betont? Tudod, Indiaban, Kinaban sorban dolnek ossze az ilyen epuletek... Csak Kinaban utana kivegeznek parszaz embert, akit kineveznek felelosnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@coni: Már az egész ország Mészáros Kft-je. Ez van ma. A kipirult arcú jobbágyok tucatja megalázkodva állja körül – a tisztes távolságot betartva – az asztalt és ragyogó szemmel figyeli a bárgyú, esetlen keresztapát, aki mintha mai napig össze lenne zavarodva attól a sok jóságtól, ami az ő nyakába zúdult egyetlen élőistene akaratából. Aki elrendelte, hogy a névtelen gázszerelőből úr legyen a szemétdombon. Ő a modern Döbrögi, aki megtestesíti az újratervezett mélymagyar feudalizmust. Aki igazságot szolgáltat, aki körül hemzsegnek az érte dolgozó lelkes cselédek, akik hálásak minden jó szóért, azért, hogy egyáltalán életben vannak és ilyen megtiszteltetés éri őket, hogy főzhetnek az uraságnak. Életük legboldogabb pillanatai ezek, egyben vérfagyasztó pillanatai egy sötétségben dagonyázó társadalomnak, amelyet az ilyen lábszagú, felkapaszkodott, földbuta, síkhülye, tajparaszt, percemberek tartanak a markukban. 2016 Magyarországának lesújtó kórképe. Ahol az egykori tanácselnök, a mindenkori félműveltfélanalfabéta, az uborkafára felkapaszkodott tahó osztogatja a lapokat, a jótéteményeket, esetenként a büntetéseket, rendelkezik emberei sorsok fölött, vásárolja fel a mindenki más tulajdonát a mindenki más pénzéből. Az alattvalók pedig elhitték, hogy mindenki ilyen és rendjén van ilyennek lenni. Tisztelettel néznek arra az emberre, aki a földjeiket elvette, akinek a kegyéből vagy jár a közmunka, vagy nem jár, aki kedvére zsarolhat, aki belehazudhatja az ország szemébe, hogy nem csak Mészáros Lölövics és a csüngőhasú cigány gazdaadó él jobban, hanem mindenki más is.
Hellcat
Csak nem tágít a kurva korrupt anyjuk picsáját bazdmeg, hogy csakazért is szét kell lopni ezt az országot hogy lakhatatlan legyen...14000 milliárd EU-s pénzt már elbasztak a 3000 milliárd manyup mellé...HOL A HATÁR???
karma1
Hiaba, na, koll az a patyomkin falu, aztat szeresse a putyin elvtars...

Ket katona beszelget a loveszarokban:
- Hej, Andrej, oszt lattad-e mar a patyom kint?
- Nem en...
- Akkor jo,... kitetyem...

(Elnezest kerek a szakallas viccert...)
Aronka
@Hellcat: Ez így van, nem kellett volna az Olimpia ellen aláirásokat gyüjtögetni, így meglesz a nagy kiadás bevétel nélkül. A Momentum fizesse be azt amit a NOB adott volna, mind a 3000 milliárd forintot!!!
kissé felnőttem
Aludj el szépen kisbalázs igy szólt a versben.Saját pénzével azt tesz amit akar,ha adóforintra spekulál személy szerint én fogom feljelenteni.Ez nem fenyegetés lesz tény ,mert elég volt a 10 parancsolat kiforgatásából ennyi uram !!! Mátyás királynak us volt udvari bolondja itt már tul sok van milliós havi fizuért, Kőbányában lehet ám felszini művelési módót is alkalmazni sőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.